programmacommissie

Deze commissie is – de naam geeft het al aan – verantwoordelijk voor het wekelijkse dinsdagavondprogramma van onze club. Op basis van het jaarthema, dat door de voorzitter van de commissie wordt gekozen, wordt invulling gegeven aan een programma dat deels door de eigen leden en deels door en met externen wordt ingevuld. Activiteiten met en door externen worden door de programmacommissie geregeld en soms door leden aangedragen. Er worden presentaties gegeven over een specialiteit van de spreker en bedrijfsbezoeken gebracht.

Het thema voor het seizoen 2016-2017 is “VOEDEN’

Dit is een veelzijdig thema. Bij voeden denken we niet allen aan voedsel als voeding voor de mens, maar ook aan het voeden van geest, het voeden van de arbeidsmarkt, de woningmarkt en het elektriciteitsnet. Een mooie kapstok voor de club als geheel, voor de individuele leden, de bedrijfsbezoeken en de sprekers die we uitnodigen.

Het programma dit seizoen is divers met een aantal leuke bedrijfsbezoeken, interessante gastsprekers en mooie bijdragen van eigen leden. De programmacommissie bestaat uit 2 leden. De voorzitter van de programmacommissie is de inkomend algemeen voorzitter en diens opvolger is lid van de commissie. De leden maken 2 jaar deel uit van de commissie. De leden in het seizoen 2016-2017 zijn Meine Siebenga (commissievoorzitter en inkomend voorzitter) en Wim Voerman (lid).