€ 24.000,- voor goede doelen

Jaarlijks wordt er tijdens het eerste weekend van november een boekenbeurs georganiseerd door vrijwilligers van de stichting Boeken voor Mensen en Rotary Maastricht-Oost. De opbrengst van de boekenbeurs gaat in zijn geheel naar goede doelen. Op de foto staan vertegenwoordigers van alle instanties waar de opbrengst van 2017 aan is verdeeld.

Er zijn giften uitgereikt aan de volgende partijen:

Waterscouting Jan van Gent, de Gele Rijders, Cappella Sancti Servatii, Stille Armen, Wensulance, Limbo Wheelers, Stichting Vocallis, Blindengeleidehonden, Stichting Ruggensteun van de Basiliek Meerssen, Dress for Succes, Maastricht, Un Abrazo para los Amigos, Taskforce QRS, Maastricht, Bikes for Zim Trust.Geldermalsen, Stichting Elkana Childcare, Stichting Ontspanwater en het Ronald McDonaldhuis in Maastricht.

Dit bedrag wordt niet zomaar opgehaald! Een groep van 15 vrijwilligers van de stichting Boeken voor Mensen is, samen met een aantal Rotarians, een heel jaar bezig met het ophalen en sorteren van boeken, platen, cd’s, dvd’s en lp’s om ervoor te zorgen dat er uitstekend materiaal op de beurs kan worden verkocht. Rotary Maastricht-Oost zorgt voor de logistiek en voor de bemensing van de beurs. Deze samenwerking loopt al jarenlang gesmeerd en zorgt ervoor dat er geld aan goede doelen kan worden uitgekeerd.

Heeft u boeken over? Wij verkopen ze graag voor het goede doel! Informatie over het aanleveren van boeken en over de beurs vindt u op: boekenvoormensen.nl.

AG Okt. 2018