Eerste editie van Gala on Tour

Nieuw gala in Maastricht direct een hit!

Onder de naam Gala on Tour hebben de drie Rotaryclubs van Maastricht een geweldige feestavond georganiseerd voor het goede doel in november 2016.

Het goede doel van deze editie was het Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Om extra geld te kunnen inzamelen vond er gedurende de avond een dance battle plaats met 24 Limburgse prominenten! De danskoppels werden klaargestoomd door Chris Bernaards van de gelijknamige dansschool. Onder de dansers waren een aantal bekende Limburgers zoals Theo Bovens, Henri Hochstenbag, Bastiaan Klomp en ook Beppie Kraft, al jaren ambassadeur van het Alzheimeronderzoekfonds Limburg.

In totaal is er een bedrag van € 12.000,- gerealiseerd dat aan het Alzheimeronderzoekfonds Limburg gedoneerd wordt ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek “Mijn Breincoach”.

Het gala vond plaats in het Hotel van der Valk Maastricht. Kijk vooral even naar de foto’s en filmpjes van de avond op de Facebookpagina. Als je toch kijkt, like de pagina dan meteen om op de hoogte te blijven! In 2017 vindt er weer een nieuw gala plaats! Je kunt ook op galamaastricht.nl kijken voor meer informatie over de avond en het goede doel.

Dec 2016
Annemiek Groen