Happen & Trappen door Waterland
op zondag 27 mei

ht

Op zondag 27 mei vindt de 2e editie plaats van het sportieve en culinaire evenement Happen & Trappen. Een culinaire fietstocht door Waterland die georganiseerd wordt door Rotaryclub Monnickendam. Een prachtige route en heerlijke gerechtjes zijn het recept voor dit nieuwe evenement waarmee de club geld wil inzamelen voor het goede doel.

Ieder jaar organiseert Rotaryclub Monnickendam een aantal activiteiten en evenementen met als doel geld in te zamelen voor het goede doel. De jaarlijkse Sterren Stralen actie – met kerstboom op de Middendam in Monnickendam - is inmiddels niet meer weg te denken in de decembermaand en nu wordt er een nieuw evenement aan de clubactiviteiten toegevoegd.

35 kilometer – 5 gerechtjes

De culinaire fietstocht wordt gehouden op zondag 27 mei en zal circa 35 kilometer lang zijn.

Rotarian André Boon:

“Happen & Trappen zal een route volgen door ons prachtige Waterlandse landschap en start en eindigt bij Bierderij Waterland aan het Galgeriet. Tussen 11.00 en 13.00 uur kan men starten. Hier wordt bij de koffie een amuse geserveerd. Eenmaal on route kan men onderweg afstappen bij vier culinaire stopplaatsen die te herkennen zijn aan de Rotaryvlaggen. Op deze plaatsen kunnen deelnemers genieten van een heerlijk gerechtje en – indien gewenst – van een heerlijke, bijpassende wijn. Happen & Trappen wordt geheel belangeloos door al onze 41 clubleden ondersteund en georganiseerd.”

HET GOEDE DOEL VAN 2018

Met de netto-opbrengst van Happen & Trappen kan een financiële bijdrage worden geleverd aan de actie ‘Help Cor op Weg’. Cor Martis, een Monnickendammer van 38 jaar, is volledig rolstoelafhankelijk en heeft een beperkte arm/handfunctie. In september gaat hij zelf fietsen van Maastricht naar Monnickendam om geld op te halen voor een nieuwe rolstoelbus. Die bus is ontzettend belangrijk voor hem, omdat het hem de grootst mogelijke vrijheid geeft. De fietstocht is voor hem de ultieme uitdaging. Rotary Monnickendam wil hem graag financieel ondersteunen om zijn doel te behalen.

DEELNAME

Afbeeldingsresultaat voor inschrijven buttonDeelnemers kunnen zich vooraf voor het evenement HIER inschrijven.

Deelname voor volwassenen is €29,50 en bijpassend wijnproeverijtje €9,50 Deelname voor kinderen t/m 12 jaar bedraagt €15,00

Wie zich vooraf inschrijft heeft meer kans op een startplek, want voor het evenement kunnen zich maximaal 150 deelnemers inschrijven.

Ook op de dag zelf kan – indien er nog plek is – worden ingeschreven bij Bierderij Waterland aan het Galgeriet. Voor meer informatie kan ook gekeken worden op facebook

HOOFDSPONSOREN:SUBSPONSOREN:

CONTACT

Afbeeldingsresultaat voor contact ons
happenentrappenwaterland@gmail.com