Happen & Trappen 2019

Afbeelding met schermafbeelding

Automatisch gegenereerde beschrijving

OP ZONDAG 26 MEI AANSTAANDE VINDT DE DERDE EDITIE VAN ‘HAPPEN & TRAPPEN’ PLAATS: EEN SPORTIEF EN CULINAIR EVENEMENT DAT DOOR ROTARYCLUB MONNICKENDAM GEHEEL BELANGELOOS GEORGANISEERD WORDT VOOR HET GOEDE DOEL.


OP ZONDAG 26 MEI VINDT HAPPEN & TRAPPEN PLAATS; EEN CULINAIRE FIETSTOCHT VAN CIRCA 35 KILOMETER DOOR DE REGIO WATERLAND. DE START IS BIJ BIERDERIJ WATERLAND AAN HET GALGERIET IN MONNICKENDAM, WAAR MEN VAN 11.00 -12.30 UUR VAN START KAN GAAN. VAN DAARUIT KOMEN DEELNEMERS ONDERWEG NOG LANGS EEN VIERTAL CULINAIRE STOPPLAATSEN DIE TE HERKENNEN ZIJN AAN DE ROTARYVLAGGEN. NIET ALLEEN KUNNEN DEELNEMERS HIER GENIETEN VAN EEN CULINAIR GERECHTJE, WIE DAT WENST KAN OOK TEGEN BIJBETALING GENIETEN VAN EEN HEERLIJKE BIJPASSENDE WIJN OP DEZE VIER LOCATIES.

U KUNT ZICH NU AL VOOR DIT UNIEKE EVENEMENT INSCHRIJVEN.
DEELNAME VOOR VOLWASSENEN IS €29,50. EEN BIJPASSEND WIJNPROEVERIJTJE €9,50. DEELNAME VOOR KINDEREN TOT 12 JAAR BEDRAAGT €15,00. WIE ZICH VOORAF INSCHRIJFT HEEFT MEER KANS OP EEN STARTPLEK, WANT VOOR HET EVENEMENT KUNNEN ZICH MAXIMAAL 150 DEELNEMERS INSCHRIJVEN. OOK OP DE DAG ZELF KAN – INDIEN ER NOG PLEK IS – WORDEN INGESCHREVEN BIJ BIERDERIJ WATERLAND.