STERREN STRALEN 2018

2018

https://www.doneeractie.nl/widgets/images/donateButton.gif

December is een maand van bezinning. Denken aan elkaar, aan familieleden of vrienden die er niet meer zijn en stilstaan bij mensen die het minder goed hebben. Met het project ‘Sterren Stralen’ herdenken we onze naasten en steunen we de minderbedeelden.

En daarvoor hebben we uw steun nodig!

‘STERREN STRALEN’ VOOR U éN HET GOEDE DOEL!

Vanaf 6 december staat de Rotary kerstboom weer op de Middendam in Monnickendam voor de jaarlijkse ‘Sterren Stralen’ actie. Een actie die sterren laat stralen voor u, maar ook voor het goede doel.

Dit jaar staat de Sterren Stralen actie in het teken van het thema: EHBO doe je zó! Rotaryclub Monnickendam heeft ervoor gekozen de opbrengst te benutten om EHBO les te geven aan alle kinderen van groep 8 van alle basisscholen in Monnickendam en wil dit in de toekomst continueren. Elkaar helpen; een mooie kerstgedachte, vindt u niet?

HOE WERKT HET?

Op 6 december, na het uitzwaaien van de Sint, worden de lichtjes in de grote kerstboom op de Middendam ontstoken. Een mooie overgang van de Sint- naar de Kersttijd. Voor deze boom verkopen we sterren à €5. De opbrengst hiervan is voor deze goede doelen. De sterren kunnen worden opgedragen aan dierbaren, of dit nu een pasgeboren (klein)kind is of een familielid dat gemist wordt. U kunt een boodschap op de ster schrijven, die we vervolgens in de boom hangen. Hoe meer sterren er in de boom hangen, des te meer verlichting gaat er aan. Het doel: de boom volledig verlicht met honderden sterren te laten stralen!

WANNEER?

o

Donderdag 6 december na afloop van de Sinterklaasuittocht, vanaf 18.30 uur

o

Zaterdag 8 december van 10.00-14.00 uur

o

Zondag 9 december van 12.00 – 17.00 uur tijdens de Wintermarkt

o

Zaterdag 15 december van 10.00-14.00 uur

o

Huis-aan-huis:
leerlingen van het Bernard Nieuwentijt College gaan in het kader van hun maatschappelijke stage van 10 t/m 14 december ook sterren huis-aan-huis verkopen. U kunt uw ster(ren) dan op 15 december laten ophangen in de boom op de Middendam.

SPECIAAL VOOR KINDEREN

Ondernemers en particulieren hebben sterren gesponsord voor kinderen t/m 12 jaar in Waterland. Deze kinderen kunnen gratis een ster ophalen bij de Sterrenboom op de Middendam op bovengenoemde data.

SPONSORS