© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Nieuwegeinse Benefietavond groot succes!

Benefiet

Het winnende initiatief ‘Roeien met Fit-Cool kinderen’, een initiatief om kinderen met overgewicht te laten roeien, om hen zo te laten ervaren dat ze met elkaar veel pret kunnen hebben en een team kunnen vormen om zo met elkaar sterker en stoerder te worden. Foto: Fototeam KenM

Zes Nieuwegeinse organisaties hebben zaterdagavond hun wens in vervulling zien gaan door de donatie die zij hebben ontvangen uit de opbrengst van de door Rotaryclub Nieuwegein georganiseerde ‘Nieuwegeinse Benefietavond’. De zes gelukkigen zijn overgebleven uit een voorselectie van tien, die het Nieuwegeinse publiek heeft gekozen uit alle ingezonden initiatieven. Zij mogen de ‘buit’ van bijna vijfentwintigduizend Euro verdelen, voor het realiseren van hun initiatief, welke deze benefietavond van Rotaryclub Nieuwegein heeft opgebracht.

De meer dan 130 gasten op deze avond hebben in Green Village mogen genieten van een uitstekend diner en enkele muzikale optredens. Tijdens de gehouden veiling hebben de gasten kunnen bieden op vijfentwintig ‘belevenissen’, variërend van een massage, een verblijf in Zuid-Afrika tot een dag op pad met de burgemeester. Mooie ‘belevenissen’ met een prachtig resultaat.

Niet alleen de organisatoren, maar ook vele gasten kijken met voldoening terug op een zeer geslaagde eerste ‘Nieuwegeinse Benefietavond’!

Niet alleen de organisatoren, maar ook vele gasten kijken met voldoening terug op een zeer geslaagde eerste ‘Nieuwegeinse Benefietavond’!


De 'gelukkige' initiatieven zijn de volgende.
1. Roeien met Fit-Cool kinderen € 2.500
2. Scout zoekt tent: omdat elk kind van kamperen houdt € 4.156
3. Stek-Up: maak ondernemers weer ondernemend € 5.000
4. Sportplein Zuilenstein € 5.000
5. Een tuin voor Huis Mandala € 4.546
6. Sinterklaas on tour € 3.750

Op de foto het winnende initiatief ‘Roeien met Fit-Cool kinderen’, een initiatief om kinderen met overgewicht te laten roeien, om hen zo te laten ervaren dat ze met elkaar veel pret kunnen hebben en een team kunnen vormen om zo met elkaar sterker en stoerder te worden. Foto: Fototeam KenM.

We danken:
- al onze sponsors, met name onze hoofdsponsors 'Brainnet' en 'Ottowa';
- fotograaf Kees van der Meer van Fototeam KenM;
- 'dirigent' van de avond Marcel Bambergen;
- veilingmeester Jeroen Smits;
- Sendsteps;
- de medewerkers van Green Village;
- de aanbrengers van de 'belevenissen';
- onze gasten voor hun aanwezigheid en deelname.