International Assembly 2019

jlk

Tijdens de International Assembly worden ook de (nieuwe) Directors van Rotary International geïntroduceerd en voor 2019-2021 neemt Jan Lucas Ket (RC Purmerend) zitting in deze Board of Directors.De International Assembly is in volle gang. In San Diego worden de 525 inkomend district gouverneurs van Rotary International getraind voor hun jaar. Ook aanwezig natuurlijk de zeven Nederlandse gouverneurs.

Hoogtepunt was al direct maandag toen het nieuwe jaarthema 2019-2020 bekend werd gemaakt door inkomend President Mark Maloney. Het thema is Rotary Connects the World.

Tijdens de Assembly komen vele aspecten van Rotary aan de orde, in toespraken en videos en in workshops. Het gaat dan bijvoorbeeld over de Rotary Foundation, End Polio Now, PR, imago, ledenbeleid, Jeugduitwisselingen, vocational projecten en de zes areas of focus.

De bijeenkomst is, mede door het internationale karakter,  een uitstekend netwerk event,  vol culturele uitwisselingen en fellowship.  

De gouverneurs komen terug naar Nederland met informatie en verhalen en natuurlijk vol enthousiasme. Via de inkomend voorzitters, te beginnen op de PETS in maart, komt de nieuw verworven kennis terecht bij alle Rotarians in Nederland.