© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Brede waaier aan breakout-sessies

Eén van de hoogtepunten van elke RI-conventie is het brede aanbod aan breakout-sessies. Deze bieden u de gelegenheid om onderwerpen te verkennen die u interesseren en om inspiratie op te doen bij mede-Rotariërs. Op de conventie van 2022 in Houston, van 4 tot 8 juni, kunt u kiezen uit tientallen breakout-sessies die u zullen helpen uw leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en nieuwe ideeën op te doen om het ledenbestand van uw club te versterken, duurzame projecten uit te voeren en nog veel meer.

Op het programma staan onder meer thema’s als het helpen groeien van uw club (Building Your Club-Specific Membership Growth Plan), het in de praktijk brengen van diversiteit, gelijkheid en inclusie (Eliminating Roadblocks to Diversifying Your Club) en het aanpassen aan flexibele vergadermodellen (What’s the Hype About Hybrid Meetings?).

Sessies over dienstverlening bevatten tips voor succesvolle projecten (Designing Results-Oriented Service Projects), richtlijnen voor het coördineren van specifieke activiteiten (Organize a Local Addiction Prevention Activity) en strategieën voor het uitbreiden van uw mogelijkheden (Enhance Your Club’s Impact and Reach Through Rotary Community Corps).

U kunt ook leren hoe u jonge leiders kunt betrekken (Building Rotary’s Future Through Youth Programs), praktijkvoorbeelden voorgeschoteld krijgen om uw Rotaryverhaal te delen (Demystifying Resources for Promoting Rotary) en te weten komen waar onze organisatie naar toe gaat (Rotary’s Action Plan for the Future).

De breakout-sessies zullen plaatsvinden van 6 tot 8 juni. Registratie is niet nodig; zolang er zitplaatsen beschikbaar zijn, kunt u aansluiten. Info en inschrijvingen: convention.rotary.org.