© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Een evenement voor alle leeftijden

Ben je van plan naar Houston te gaan voor de RI-conventie 2022 (van 4 tot 8 juni)? Waarom maak je er dan geen trip voor het hele gezin van? Met attracties als het Downtown Aquarium, het Children’s Museum Houston en het themapark Kemah Boardwalk heeft de stad en de omgeving voor elk wat wils. 

Kemah Boardwalk, aan Galveston Bay (40 kilometer buiten het centrum), is een verzameling van restaurants, attracties, en winkels aan het water. Maak een ritje op een replica van een stoomlocomotief uit 1863, glij door de lucht op de Iron Eagle en beleef bloedstollende momenten op de Boardwalk Bullet, een achtbaan die u 28 meter naar beneden doet stuiken. Het organisatiecomité heeft alvast een uitstapje naar Kemah Boardwalk gepland op zaterdag 4 juni. Tickets zijn beperkt, dus wees er snel bij op houstonri2022.org/events.

Het Downtown Aquarium herbergt meer dan 300 vissoorten en andere waterdieren, waaronder een sidderaal, kogelvissen en zeeschildpadden, die zijn ondergebracht in themazones zoals een scheepswrak, een baai aan de Golfkust en een exotisch rif. 

Het Children’s Museum biedt leuke activiteiten, zoals een touwenparcours, een wildlife-beleving en een workshop voor jonge uitvinders. Het is ook een gerespecteerde non-profitorganisatie die innovatieve programma’s bedenkt voor kinderen in de hele stad. 

En vergeet tot slot het Huis van Vriendschap op de conventie zelf niet, waar ongetwijfeld veel te zien en te beleven valt om Rotarians-in-de-dop te vermaken en te inspireren.  

Lees meer en registreer je op convention.rotary.org.