© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Verslag Bold Action on Water and Climate Adaptation

Het online Side Event op 15 januari 2021 werd bijgewoond door meer dan 700 deelnemers. Wij zijn zeer verheugd met zo een overweldigende belangstelling!

Rotarians in Nederland, IHE-studenten en alumni en WfL-donoren werden geïnspireerd om zich te blijven inzetten voor schoon water en sanitaire voorzieningen voor iedereen in de wereld, met een bewuste focus op het weerbaarder maken van de meest kwetsbare mensen tegen klimaatverandering.

Het Online Event was een gezamenlijk initiatief van Rotary, IHE Delft Institute for Water Education en Water for Life. Deze partijen hebben hun krachten gebundeld voor meer impact. Om de actie te versnellen, begint een Rotary-IHE-WfL-actieteam onmiddellijk met het identificeren en ontwikkelen van nieuwe projecten voor gezamenlijke implementatie. Daarmee blijven we ons inzetten voor de Sustainable Development Goals om iedereen in de wereld schoon water en sanitaire voorzieningen te bieden, en tegelijkertijd de meest kwetsbare mensen weerbaarder te maken tegen de gevolgen van klimaatverandering.

Voor het volledige videoverslag van 60 minuten: 


Voor het rapport met de hoogtepunten van 7 minuten:


Doe mee met één van de volgende projecten:

Water, Sanitatie en Gezondheid (WASH) voor scholen in Arusha, Tanzania 

Rotary-beurzen voor professionals op het gebied van water en sanitaire voorzieningen 

Met vriendelijke groet, namens het Organisatie Team

Ron G.J. Bolderman
Gouverneur 2020-2021

Chris Engelsman
Voorzitter Organizing Committee of the Bold Action on Water and Climate Adaptation Event