© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

ALMOST THERE…

Aan alle Rotarians is de vraag gesteld om dit jaar extra kracht bij te zetten aan de End Polio Now actie. Dit jaar wordt onze donatie aan het World Polio Fund namelijk nog verdubbeld door de Bill and Melinda Gates Foundation en is het mogelijk om met €1,- niet vier maar twaalf kinderen te vaccineren tegen polio! Dat is echt belangrijk omdat het poliovirus muteert en kan herintreden als we nu niet doorzetten. Met nog maar 0,01% van de wereldbevolking te gaan die ingeënt moet worden om polio definitief de wereld uit te kunnen bannen zijn we ALMOST THERE...

Rotaryclub Maastricht-Oost heeft een geweldige campagne opgezet om geld in te zamelen voor End Polio Now met scannable shirts.

Het shirt heeft een QR code op de voorzijde waarmee een donatie gedaan kan worden. De QR-code en de tekst ‘Almost There’ roepen vragen op en de stap om een kleine bijdrage te vragen wordt dan heel makkelijk. De QR-code leidt naar een website die eerder is opgezet door Rotaryclub Wierden: www.polio-coronavaccinatie.nl. Op deze website kun je exact volgen hoeveel er is opgehaald, hoeveel kinderen gevaccineerd kunnen worden en hoeveel clubs er meedoen. Bij elke donatie zie je de teller oplopen! Zelfs als je het shirt in een virtuele meeting draagt kun je gescand worden! 

Er is ook een ander shirt met alleen de tekst ‘Almost There’ op de voorzijde (met de QR code op de mouw). Een fashionable shirt voor zowel dames als heren dat speciaal ontwikkeld is voor de verkoop. 

Are you with us? Stuur een mailtje aan secretaris@rotarymaastricht-oost.nl en je ontvangt alle informatie om in actie te kunnen komen. Dankjulliewel!