© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Europese Rotary Summit in Bonn

"Fantastische sprekers en aandacht voor Duurzaamheid en de Toekomst van Rotary"

Het Rotaryjaar loopt ten einde, tijd voor het plannen van nieuwe activiteiten. Een unieke gelegenheid om Rotarians en Rotaracters te ontmoeten en spreken is de European Summit in Bonn,  in het laatste weekend van augustus.

R.I. Director en organisator Hans-Hermann Kasten vertelt waarom het interessant is om deel te nemen: "Een bijeenkomst als deze is een geweldige gelegenheid om mee te doen en te praten over de ontwikkelingen binnen Rotary. Speciale aandacht is er voor 'Europa' en Duurzaamheid.

Naast de breakout-sessies over oa. De relevantie van Rotary in een veranderende wereld en Rotary's rol bij het bevorderen van vrede, is er een aantal hoofdsprekers. Hans-Hermann is er trots op dat Rotary  president elect Mario César Martins de Camargo komt. Evenals Deutsche Telekom CEO Tim Höttges en de voorzitter van de Veiligheidsconferentie van München, ambassadeur Christoph Heusgen. 

Check het hele programma

Hans-Hermann Kasten vertelt dat een bijeenkomst als deze in Bonn natuurlijk draait om ontmoetingen en het uitwisselen van ideeën. "Je kan meedoen aan de paneldiscussies en er is een House of Friendship. Daar zie en beleef je de enorme diversiteit aan Rotary-initiatieven. Verbreed je horizon, haal oude vriendschappen aan en maak nieuwe vrienden. 

Kom naar Bonn, wees er snel bij. Als je je nog niet hebt ingeschreven, wacht dan niet te lang.
Hotelkamers voor aantrekkelijke prijzen zijn nu nog beschikbaar.

▬ INFORMATIE & INSCHRIJVEN ▬

U komt toch ook naar de Rotary European Summit 2024 in Bonn?

Rutger Mazel,
met dank aan Rotary Magazine Deutschland