© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

RAGTime!

Voorafgaand aan de RI-conventie, van 4 tot 8 juni, zullen bestuurders van Rotary Action Groups bijeenkomen om ervaringen uit te wisselen en te zoeken naar samenwerkingsmogelijkheden. Het evenement, dat de naam RAGTime kreeg, vindt op 2 juni plaats in het Downtown Aquarium in Houston, een complex dat onderdak biedt aan meer dan 300 soorten waterdieren.

Rotary Action Groups zijn onafhankelijke, wereldwijde, met Rotary geallieerde groepen die bestaan uit deskundigen op een bepaald gebied, zoals economische ontwikkeling, vrede, verslavingspreventie, het milieu of water. Actiegroepen bieden technische expertise en steun aan bij het plannen en uitvoeren van serviceprojecten. Zij kunnen clubs en districten helpen bij het vinden van partners en financiering, het voorbereiden van subsidieaanvragen, het uitvoeren van lokale inschattingen en het ontwikkelen van controle- en evaluatiemodellen.

Tijdens RAGTime kunt u vertegenwoordigers ontmoeten van de meeste van de 27 actiegroepen, waaronder de twee nieuwste: de RAG voor Menstruele Gezondheid en Hygiëne en de RAG voor Vluchtelingen, Gedwongen Verplaatsingen en Migratie, beide opgericht in 2020-21. De avond biedt ook hapjes en muziek. Meer informatie en tickets vindt u op dna-rag.com/rotary-in-action/ragtime-2022.

Tijdens de conventie zelf kunnen de deelnemers ook kennis maken met tal van Rotary Fellowships, waarvan de leden een gemeenschappelijke interesse of hobby delen. Zij zullen hun eigen stand hebben in het Huis van de Vriendschap, in het George R. Brown Convention Center.