© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Ondersteun topmusici en jong-talent met het bijwonen van zes online concerten

Beste Rotarian, 

Stelt u zich het leven voor van een musicus in deze tijd. Geen concerten, geen podia, geen publiek en nauwelijks repetities. Ook financieel is het voor de meesten een zware tijd. 

De Rotary Insight Club is een initiatief om topmusici en jong-talent te steunen door hen een online podium en een enthousiast en cultuurminnend publiek te bieden.

Excellente musici én jong-talent zijn uitgenodigd om voor de Rotary Insight Club een uniek concert te geven in de concertstudio van Gasthuis Leeuwenbergh in Utrecht. Deze historische plek is recent volledig verbouwd tot high-tech filmstudio en technisch uitgerust om akoestische uitvoeringen te produceren, filmen en te streamen.

Met uw deelname ondersteunt u deze bijzondere musici en krijgt u er een prachtige serie van zes on demand te bekijken concerten voor terug. De concerten van elk ongeveer een half uur komen elke vrijdag vanaf 14 Mei digitaal beschikbaar en blijven online toegankelijk tot eind Juli.

Doe mee en geef musici een online podium 

Bekijk de onderstaande korte video.

U kunt meedoen door kaarten te kopen voor deze serie van zes bijzondere concerten. De serie kost € 90,-, dat is slechts € 15,- per concert.

Uitvoerend artiesten:

  • Schumann Strijkkwartet
  • Tamar Halperin, piano, en Andreas Scholl, countertenor
  • Nino Gvetadze, piano
  • Remy van Kesteren, harp
  • Amihai Grosz, altviool
  • Rosanne Philippens, viool  

De Rotary Insight Club is een initiatief van Rotary Club Utrecht in samenwerking met ConcertLab en cellist Gavriel Lipkind.

Meer informatie: https://rotaryinsightclub.com/pages/uitnodiging