© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Magazine online maart 2023

De nieuwe online editie van Rotary Magazine is uit! Met daarin o.a. berichten over water projecten, updates van ShelterBox en de 100 jaar Rotary in Nederland estafette, een terugblik op het People of Action Mediaseminar, informatie over jeugduitwisselingen en veel People of Action verhalen.

Klik hier om het magazine te lezen: https://magazinerotary.nl/2023/maart/

In dit nummer 


Water is leven
Water is een heel breed onderwerp en dat maakt het ook uitdagend. In de hele wereld hebben we ermee te maken: van watersnood tot schaarste en van noodzakelijke sanitaire- en schoon drinkwatervoorzieningen tot de noodzaak om een einde te maken aan de PlasticSoup.
Lees verder > 


People of Action

800 kilo zware boomstam als brug

Rotary Sliedrecht helpt met bessentunnel

Karten voor het goede doel

Samen bouwen aan vitale relaties

Sportkoffertjes voor peuters en ouders

Vrijwilligersdiner


Waterproject Ethiopië
Van 19 tot 26 november bezochten twee leden, Chris de Groot en Riny van Zandwijk, van Rotary club Leerdam Ethiopië, om de resultaten van de waterfilter projecten te bekijken.
Lees verder >


ShelterBox update maart
Met het doneren van al meer dan 1250 ShelterBoxen ter waarde van ruim 937.500 euro helpen de Rotaryclubs in Nederland met het bieden van concrete hulp aan de slachtoffers van de humanitaire ramp. 
Lees verder >


Terugblik Rotary People of Action Mediaseminar 2023

In Antwerpen werd eind maart het tweede Rotary People of Action Mediaseminar gehouden, bezocht door 160 Rotarians uit Nederland en Vlaanderen. Diverse mediaspecialisten kwamen aan het woord over presenteren, ledenwerving, Rotarybranding, mediagebruik en de media-acties rond 100 jaar Rotary in Nederland en België. 
Lees verder >


 Ontdek de wereld met Rotary Jeugduitwisselingen

Ben je benieuwd naar de jeugduitwisselingsprogramma’s van Rotary? Kom naar onze online informatieochtend op zaterdag 10 juni 2023, van 10:00 tot 12:00 uur! Deze interactieve digitale bijeenkomst is bedoeld voor jongeren, ouders, Rotary Clubs, Rotarians en niet-Rotarians.
Lees verder >


 100 jaar Rotary in Nederland Estafette

In Rotary Magazine online februari hebben we een overzicht gegeven van de activiteiten in februari. Hieronder staan de activiteiten van maart.
Lees verder >


Agenda

Hier staan landelijke en internationale activiteiten van Rotary voor de komende twee maanden.
Lees verder >


Lessen van een theemeester

Mijn ontmoeting met theemeester Genshitsu Sen, tijdens mijn reis naar Japan in november 2022, zal ik mij steeds blijven herinneren.
Lees verder >


Onze wereld

Bijzondere berichten van Rotary clubs over de hele wereld.
Lees verder >


 Elke slok water is kostbaar

Als je in Australië woont, denk je vaak aan water. En als je naar de outback reist, in het midden van het land, kun je niet anders dan je afvragen hoe in zo’n dor klimaat al duizenden jaren leven mogelijk is. Elke slok water is kostbaar. En steeds schaarser, nu de klimaatverandering zich steeds meer laat voelen.
Lees verder > 


Exclusief!

Qua exclusieve uitjes tijdens de RI-conventie in Melbourne, word je verwend met een keuze uit topervaringen, zoals een golftoernooi, privétoegang tot restaurants aan de rivier en diners met lokale Rotarians.
Lees verder >