© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Hoe rechtvaardig is duurzaamheid?

De landelijke commissie Vocational Service nodigt u uit voor het landelijk seminar Vocational Service "Hoe rechtvaardig is duurzaamheid?" op zaterdag 24 september in Amersfoort.

Een intrigerend seminar waarin filosoof en publicist Ronald Hünneman, Plastic Soup surfer Merijn Tinga en oud-directeur bij Staatsbosbeheer en Rotarian Erik Lammerts van Bueren u uitnodigen om, na hun aansprekende inleidingen, met elkaar in debat te gaan over duurzaamheid en hoe rechtvaardig is dat nu?

Ook Rotaracters leveren vanuit hun perspectief een actieve bijdrage aan deze dag. Na de lunch worden de discussies voortgezet en gaan we met elkaar onderzoeken welke actieve bijdrage wij als Rotarians kunnen leveren aan een duurzame wereld en samenleving. Ook is er de mogelijkheid een workshop te volgen hoe je praktisch invulling geeft aan Vocational Service in je club.

Noteer de datum of beter nog meld je NU aan.
 Ronald Hünneman, Filosoof en publicist, doceerde, onder andere, aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Seniorenacademie. Hij verbindt graag het vermakelijke met het serieuze. Zo ook in zijn boek Pijnlijke Contacten

Merijn Tinga, Plastic soup surfer, strijdt tegen plastic vervuiling. Met zijn campagnes richt hij zich op politiek en bedrijfsleven. Hij maakte de documentaire ‘De Plastic Paradox’ over zijn expeditie om de wereld plasticvrij te maken.

Erik Lammerts van Bueren, Rotarian, was directeur Bos- en Landschapsbouw bij Staatsbosbeheer en directeur van de stichting Tropenbos Internationa. Hij is lid bij Rotary Club Scherpenzeel-Woudenberg.