© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Shop till you drop!

Als je van 4 tot 8 juni naar Houston komt voor de RI-conventie, kun je maar beter een extra koffer meebrengen. De stad is beroemd om zijn winkelaanbod, van luxueuze boetieks tot charmante lokale adresjes.

In de Galleria in Uptown Houston vind je honderden winkels verspreid over een verbazingwekkende 223.000 m2. Het is het grootste winkelcentrum van Houston en een van de grootste van het land. Toeristen en stadsbewoners komen hier voor winkels als Neiman Marcus, Nordstrom, Chanel, Gap, H&M en Saks Fifth Avenue. Het River Oaks Shopping Center is een van de oudste en meest stijlvolle winkelcentra van Houston. Het dateert uit 1937 en staat vooral bekend om zijn Art Deco-gebouwen, zijn openluchtconcept, zijn bekroonde bioscoop en zijn mix van vintage en hedendaagse esthetiek – om nog maar te zwijgen van de meer dan 70 winkels en restaurants. Houston’s modieuze Uptown Park is de thuisbasis van een paar dozijn charmante en hippe shops. Met een uniek aanbod, waaronder een sigarenwinkel, een café met een ruimtevaart-decor en een topjuwelier, is dit winkelcentrum een favoriete bestemming voor veel Houstonians.

En wanneer het winkelen erop zit en je alleen nog maar wilt eten, is er ook een goed assortiment restaurants, variërend van authentieke Frans-mediterrane gerechten tot sushi en Mexicaans.

Lees meer en registreer je op convention.rotary.org.