© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kledingbank

 1. Kledingbank

  Rotary vrienden,

  Zoals jullie weten zamelt de Kledingbank gebruikte maar nog goede kleding in om mensen die dat nodig hebben aan kleding te helpen.
  Twee keer per jaar helpt onze club de Kledingbank met kleding die wij inzamelen.
  Het is nu weer tijd voor het inzamelen van de winterkleding!
  Dit jaar is er meer behoefte aan kleding dan ooit nu ook het Rode Kruis kleding inzamelt voor de vluchtelingen die worden opgevangen in de noodopvang vluchtelingen op Heumensoord.
  Het Rode Kruis heeft afspraken gemaakt met de Kledingbank om kleding die de Kledingbank niet nodig heeft te selecteren voor de vluchtelingen. Vanavond spraken wij tijdens de clubbijeenkomst over de vraag of wij dit jaar prioriteit moeten geven aan de vluchtelingen of dat we doorgaan met inzamelen voor de Kledingbank met de afspraak dat de Kledingbank de overtollige kleding selecteert voor het Rode Kruis. Wij kiezen voor het laatste.
  Omdat de vluchtelingen al vanaf vandaag binnenstromen is haast geboden.
  Wij zullen daarom op twee tijdstippen kleding inzamelen en wel komende dinsdag 6 oktober en dinsdag 20 oktober 2015.
  Er is nog steeds bijzondere behoefte aan kinderkleding vanaf maat 110 en nu ook aan herenkleding in kleine maten en aan herenschoenen.

  Wanneer je geen gelegenheid hebt om de kleding bij de club af te geven op bovenstaande dagen kun je de kleding natuurlijk ook zelf brengen.
  Ter herinnering: het adres van de Kledingbank is begin 2015 veranderd en is sindsdien: Winkelsteegseweg 144, 6334 AR Nijmegen (tussen de Tarweweg en de Winkelsteegseweg, achter de Fordgarage).
  Afgeven van kleding kan ook na telefonisch overleg (vrijdag gesloten) 06 55 86 56 68. info@kledingbanknijmegen.nl).


  Ten overvloede: de kleding moet schoon (gewassen of gestoomd) zijn, zonder vlekken en niet kapot.

  Naast kleding willen ze ook graag schoenen, ceintuurs, stropdassen en tassen en wie nog een strijkijzer, strijkplank of naaimachine over heeft, ook van harte welkom.

  Hartelijke groet,
  Carien en Margriet