13 mei Quizavond Tapas Pensados

Het quizevenement Tapas Pensados combineert een gezellige avond met lekkere hapjes (de Tapas) en drankjes met soms stevig nadenken over en puzzelen met de vragen die de teams krijgen voorgelegd (Pensados = bedacht, gefabriceerd, doorgedacht!). 

Op een groot scherm kun je in deze vernieuwde, zevende editie van de quiz als vanouds 10 x 10 vragen verwachten over van alles en nog wat, zoals taal (Nederlands of een vreemde taal), tv-programma’s, eten en drinken, actualiteiten, vakantiebestemmingen, muziek, maar ook een beetje rekenen, geschiedenis, mode of rare gewoontes. 

Je kunt je inschrijven met een team van vier personen à € 25 p.p. Let op! Bij dit bedrag zijn de Tapas inbegrepen; de drankjes moeten op de avond apart worden afgerekend.
In de pauze kun je ook meedoen aan de verloting met prachtige prijzen!Voor de teams die als eerste, tweede of derde eindigen zijn er mooie prijzen en bekers met als grootste trofee de wisselbeker. 
De netto opbrengst van deze avond gaat zoals gebruikelijk naar een goed doel. Deze keer naar Stichting Vrienden van De Es. Zie www.vrienden-van-de-es.nl 

Meld je team tijdig aan! Reserveer dus snel een tafel voor 4 personen ad EUR 100,- door een mail te sturen naar quiz@rcspijkenisse.nl onder vermelding van een ludieke teamnaam en je gegevens. Je ontvangt per mail een bevestiging en instructie voor het overboeken van het inschrijfgeld. Pas na ontvangst van het inschrijfgeld wordt de reservering definitief.

We zien jullie graag op zaterdag 13 mei !