Rotary Santa Run 2017

Rotary Santa Run 2017

De Rotary Santa Run is inmiddels een traditie waar iedereen naar uitkijkt!

Dit jaar vindt de Rotary Santa Run plaats op zaterdag 16 december in het centrum van Spijkenisse.

Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door Rotary Club Spijkenisse. De opbrengst van de Rotary Santa Run is bestemd voor een goed doel.

Dit jaar is gekozen voor Stichting Leergeld Voorne- Putten.

Het doel van deze stichting is kinderen uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen in staat te stellen volwaardig deel te nemen aan de samenleving. De stichting ondersteunt onder meer de deelname aan sport, cultuur en schoolactiviteiten zoals schoolreisjes. Zodoende wordt sociaal isolement van kinderen voorkomen. De stichting bestaat sinds 2007.

Voor iedereen een medaille.

Bij de Rotary Santa Run gaat het vooral om het plezier. Snelheid is minder van belang.

De Rotary Santa Run is een funloop voor jong en oud door het centrum van Spijkenisse. Start en finish vinden plaats op het Theaterplein. De warming up is om 10.30 uur en om 11.00 uur start de Santa Run. Alle deelnemers lopen in dezelfde outfit. Een prachtig rood Kerstmannenkostuum. Deelnemers wandelen of rennen (dat bepaalt men zelf) in het pak met baard en muts door het centrum over een parcours van drie of vijf kilometer.

Bij de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille als herinnering.

Er wordt gehoopt op een grote opkomst. Hoe meer Santa’s er door het centrum rennen, des te leuker het eruit ziet en des te hoger de opbrengst voor de Stichting Leergeld Voorne- Putten.

Trek uw loopschoenen aan en doe ook mee! Wilt u meer informatie of direct inschrijven? Kijk dan op: https://spijkenisse.rotarysantarun.nl

Op de website vindt u ook informatie over sponsormogelijkheden. Jaarlijks ondersteunt een aantal bedrijven dit evenement en krijgt daarvoor uiteraard naamsvermelding.