Rotary Santa Run 2018

Rotary EVENING Santa Run 2018

De Rotary Santa Run is inmiddels een traditie waar iedereen naar uitkijkt!

Dit jaar vindt de Rotary Santa Run plaats op vrijdagavond 21 december in het centrum van Spijkenisse.

Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door Rotary Club Spijkenisse. De opbrengst van de Rotary Santa Run is bestemd voor een goed doel.

Dit jaar is gekozen voor Omarm (de kinderen van de gezinnen bij de Voedselbank in Spijkenisse eo ).

OMARM, een nieuw project rondom Kerst waarin we inwoners, bedrijven en organisaties uitdagen elkaar te ‘omarmen’. En daarbij gaat het in het bijzonder ‘om de armen’. Dit eerste jaar willen we ons ontfermen over de gezinnen van de Voedselbank Spijkenisse e.o. We willen de kinderen die opgroeien in armoede een stralende Kerst(vakantie) bezorgen. En indirect hiermee ook hun ouders..

Voor iedereen een medaille.

Bij de Rotary Santa Run gaat het vooral om het plezier. Snelheid is minder van belang.

De Rotary Santa Run is een funloop voor jong en oud door het centrum van Spijkenisse. Start en finish vinden plaats op het Uitplein (bij café Merz). De warming up is om 19.00 uur en om 19.30 uur start de Santa Run. Alle deelnemers lopen in dezelfde outfit. Een prachtig rood Kerstmannenkostuum. Deelnemers wandelen of rennen (dat bepaalt men zelf) in het pak met baard en muts door het centrum over een parcours van drie of vijf kilometer.

Bij de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille als herinnering.

Er wordt gehoopt op een grote opkomst. Hoe meer Santa’s er door het centrum rennen, des te leuker het eruit ziet en des te hoger de opbrengst voor het Goede Doel.

Trek uw loopschoenen aan en doe ook mee! Wilt u meer informatie of direct inschrijven? Kijk dan op: https://spijkenisse.rotarysantarun.nl

Op de website vindt u ook informatie over sponsormogelijkheden. Jaarlijks ondersteunt een aantal bedrijven dit evenement en krijgt daarvoor uiteraard naamsvermelding.