tapas-pensados-2019-website.doc

TAPAS PENSADOS edición nueve

In 2009 organiseerde RC (toen nog) Spijkenisse voor de eerste keer een spetterende quiz met tien schoolvakken. Na het succes van maar liefst zeven edities werd het vorig jaar tijd de quiz in een nieuw, speelser jasje te steken. Ook aan de negende (!) editie is weer duchtig gesleuteld.

Tapas Pensados vind plaats op zaterdagavond 7 september 2019 in

Sociaal Cultureel Centrum De Haveling, PrinsesJulianaplein 1, Geervliet.

Aanvang 19.30 u, zaal open 19.00 u.

Het quizevenement Tapas Pensados combineert een gezellige avond met lekkere hapjes (de Tapas) en drankjes met soms stevig nadenken over en puzzelen met de vragen die de teams krijgen voorgelegd (Pensados = bedacht, gefabriceerd, doordacht!).

Op een groot scherm kun je in deze verder vernieuwde, negende editie van de quiz als vanouds 10 x 10 vragen verwachten over van alles en nog wat, zoals eten en drinken, mens en dier, vakantiebestemmingen, in en om het huis, maar ook natuur, geschiedenis, rare gewoontes, kortom, heel anders dan je denkt!

Je kunt je inschrijven met een team van vier personen à € 25 p.p. Voor de teams die als eerste, tweede of derde eindigen zijn er mooie prijzen en bekers met als grootste trofee de wisselbeker.

Meld je team aan door het bedrag van € 100,- over te maken naar Rotaryclub Spijkenisse rekeningnummer NL53RABO0327208910. Vemeld daarbij ‘Tapas’.

Let op! Bij dit bedrag zijn de Tapas inbegrepen; de drankjes moeten op de avond apart worden afgerekend.

In de pauze kun je ook meedoen aan de verloting met prachtige prijzen!

De netto opbrengst van deze avond gaat zoals altijd naar een of meer goede doelen.

Dit jaar is dat Stichting De Nieuwe Brug.