© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Benefietveiling voor het Kenya Beehives Project door Rotary Kinderdijk

Benefietdiner en -veiling voor het Kenya Beehives Project


Landvast Alblasserdam staat op vrijdagavond 7 oktober vanaf 18:30 uur in het teken van de benefietveiling voor het Kenya Beehives Project. Hierdoor worden 1.800 kwetsbare (wees)kinderen ondersteund naar een betere toekomst. Dit gaat over kinderwelzijn in de breedste zin.

Wij gaan, samen met u, € 15.000,- ophalen voor duurzame selfsupport. We nodigen u graag uit deel te nemen aan de beniefietavond in Landvast. De inloop is om 18.30 uur en het programma vangt aan om 19:00 uur. We sluiten de avond af rond 23:00 uur.


Benefietavond

Een 3-gangen diner, entertainment, een loterij en natuurlijk de veiling. Koop nu je kaarten voor € 60,- per persoon. Hiervan gaat minstens € 20,- direct naar het goede doel. De zaal opent de deuren om 18:30 uur.


Koop nu je kaarten

De kavels

Een vaartocht over de Alblas,  een uniek schilderij, een verblijf in Griekenland, een kijkje in de keuken van een jurist, een vlucht per helikopter en ga zo maar door. Voor ieder wat wils! Bieden maar!


Bekijk de kavels

Het beehives project

Voorzien in eigen levensonderhoud is de basis van elk leven. Het Kenya Beehives Project voorziet in die betere, zelfredzame toekomst! We gaan 1.800 kinderen verspreid over een aantal dorpen ondersteunen. 


Lees meer
Het Kenya Beehives Project valt binnen een al lopende samenwerking tussen Rotary en KidsCare Kenya, een hulporganisatie in het Zuidoosten van Kenia. Met de opbrengst van de avond leiden we lokale boeren op en schenken we hen de benodigde materialen vom bijen te houden, bouwmaterialen om de woonhutjes en sanitaire voorzieningen te verbeteren. Daarnaast zorgen we voor een kinderbeschermingscommissies in de dorpen.


Koop nu je tickets
Meer over Kids Care Kenia
Samen staan we sterk! Alleen ga je wellicht sneller, maar samen kom je verder.