Nieuws

Rotary Nunspeet aan het werk in Dorpstuin Nunspeet

Op zaterdag 21 maart 2015 werkten leden van de club in het kader van de actie NL DOET aan het klaarmaken van de Dorpstuin Nunspeet voor het nieuwe seizoen. De ideële doelstellingen van de Dorpstuin sluiten uitstekend aan bij een maatschappelijk betrokken organisatie als Rotary.

Zie http://www.dorpstuinnunspeet.nl

RYLA (Rotary Youth Leadership Awards) 13 -15 oktober 2014

Tijdens een internationaal RYLA week-end van het Nederlandse district 1560 en het Duitse district 1870 kwamen ruim 37 jongelui  tussen 18 en 26 jaar bij elkaar in Papenburg.  Door middel van een intensief programma werden leiderschapscapaciteiten ontdekt en ontwikkeld. Door de RC Nunspeet was Frederike Engberts (21) uit Vierhouten als deelnemer aangemeld. Frederike liet ons weten dat zij heel enthousiast is over dat wat zij meegemaakt heeft.

Janet Eikelboom (Nunspeet) betrekt Rotaryclub bij haar activiteiten

Op maandagavond 1 september 2014 sprak Janet Eikelboom heel bevlogen over de door haar, na het overlijden van haar broer, opgerichte Rigii Children Foundation. Een stichting die zich op alle mogelijke manieren inzet voor o.a. het welzijn van (wees)kinderen in Kenia, het geboorteland van Janet. Aan het eind van de avond bedankte de voorzitter Janet voor haar inspirerende verhaal en zegde haar een bedrag van € 250,- toe voor haar stichting. Zie voor meer informatie: www.rigiichildrenfoundation.nl