© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Masterclass door Van Bommel

Reynier van Bommel Masterclass

MANAGEN VAN HET TOEVAL

Rotary Club Oisterwijk verzamelt 15.000 euro voor Villa Pardoes

Rotary Club Oisterwijk heeft vrijdagavond 14 oktober 2016 voor de derde keer met succes een fundraisingavond georganiseerd op landgoed De Rosep: een Masterclass van Reynier van Bommel met aansluitend een diner en een veiling. Het goede doel van deze avond was Villa Pardoes. Het bleek een aansprekend doel, want niet eerder heeft een Rotary Club Oisterwijk fundraisingevent zo veel geld opgeleverd voor het goede doel; 15.000 euro.

Het was een goed bezochte, onderhoudende en vooral ook gezellige avond. De aanwezigen luisterden zeer aandachtig naar de Masterclass van Reynier van Bommel. Reynier vertelde op enthousiaste wijze en met humor over het ontstaan van het familiebedrijf; de Wed J.P. van Bommel in 1734 in Moergestel. Reynier lichtte toe hoe de onderneming de verschillende economische crisissen in al die jaren heeft weten te doorstaan. Met visie, lef, benutten van het toeval en vooral het vasthouden aan een kwalitatief goed product zijn de verschillende stormen doorstaan. Het succes van de onderneming heeft een grote vlucht genomen door voluit te kiezen voor een persoonlijk verhaal, gepersonifieerd door het merk Floris van Bommel. Met humor, anders te zijn dan de concurrenten en te durven kiezen voor een geheel nieuwe, jongere, doelgroep, heeft van Bommel geen windeieren gelegd. Van Bommel, nog steeds gevestigd in Moergestel, heeft nu ook brandstores geïntroduceerd waarin zij hun hele collectie tonen en zoekt verdere groei in het buitenland.

Veilingmeester Nol Havens, ambassadeur van Villa Pardoes, zorgde voor een zeer succesvolle Geveild werden o.a. toegangskaarten voor de Efteling, kaarten voor wedstrijd Willem II – PSV, een thuisdiner, een personal training, een exclusieve rondleiding bij Van Bommel, een unieke stoel van Rob van Otten van Eck, een zeiltocht, een mooie fles wijn,en een vaartocht per luchtballon. De record opbrengst van deze avond was € 15.000,-- . De cheque werd ter plaatse overhandigd aan de directeur van Villa Pardoes, de heer Peter Persoon, die hier zeer verguld mee was.