VEILINGDINER

Graag informeren wij u over een veilingdiner in Coelenhage op donderdagavond 2 november a.s. welke door ons wordt georganiseerd. Rotaryclub Oldebroek Elburg wil door middel van dit veilingdiner een financiële opbrengst genereren waarmee een lokaal doel kan worden ondersteund.

https://www.rotary.nl/oldebroekelburg/_resources/sliderimages/oldebroek.jpg

Als doel is dit jaar gekozen voor het bevorderen van de mobiliteit voor met name ouderen binnen de gemeente Oldebroek en Elburg met behulp van 4 tot 5 Elektrische Duo fietsen inclusief langjarig beheer en inzet i.s.m. stichting SWO voor gemeente Oldebroek en de Stichting WIEL voor de gemeente Elburg.

Bewoners van beide gemeenten kunnen gebruik maken van de fietsen. Behalve ouderen kunnen uiteraard ook andere doelgroepen die tijdelijk of permanent niet in staat zijn om zelfstandig te fietsen gebruik maken van deze fietsen.

Op de veilingavond kan uiteraard geboden worden op minimaal 40 mooie, waardevolle kavels die binnenkort op de website van zullen worden vermeld.

Het diner zal een uitgebreid 4-gangen diner zijn en er zijn in totaal 200 stoelen beschikbaar á €60,-. De mogelijkheid bestaat om als bedrijf een tafel te boeken met 10 stoelen om zodoende relaties te kunnen uitnodigen voor deze gezellige avond.

Wanneer je geïnteresseerd bent om deel te nemen of om zelf ook een kavel aan te bieden laat je contactgegevens dan even weten via email aan: veiling@rotaryoldebroek.nl

Wij zullen dan z.s.m. contact opnemen.

Kijk op de site voor de te veilen kavels: https://www.rotary.nl/oldebroekelburg/Veilingkavels/