© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

.

  Steun de actie Rotary helpt Oekraïne

 De actie Rotary Helpt Oekraïne heeft inmiddels al meer dan €345.000 opgeleverd; donaties vanuit de clubs, maar ook van individuele leden. Rotarians trekken zich de gebeurtenissen in Oekraïne aan en willen helpen. Dat blijkt ook uit de vele acties en initiatieven die door verschillende clubs op de website RotaryHelptOekraine.nl zijn geplaatst. En dan te bedenken dat niet iedere club haar actie op de website zet. Indrukwekkend hoe wij als Rotary kunnen acteren naar aanleiding van deze humanitaire ramp.

Onze hulp blijft hard nodig. De ingezamelde gelden zijn grotendeels uitgekeerd aan 90 projecten die diverse Nederlandse Rotary clubs hebben opgezet. Er is nog steeds een enorme hulpvraag. Steun daarom onze actie, uw financiële bijdrage is hard nodig. Wij zorgen dat uw geld rechtstreeks terecht komt bij de mensen die het echt nodig hebben.

Doneren

U kunt doneren op het bankrekeningnummer van Rotary in Nederland (NL34 ABNA 0436 1747 07, onder vermelding van ‘Rotary helpt Oekraïne’ en clubnaam).

Hieronder staat hoeveel geld er inmiddels via deze rekening is ingezameld.

Tussenstand 2 juni 2022: € 345.033,80.


De meeste ingezamelde gelden zijn uitgeven aan projecten/acties van Nederlandse clubs. Aanvragen voor bijdrages worden tijdelijk stopgezet. Er volgt een update wanneer er weer aanvragen ingediend kunnen worden.


Daarnaast zijn er in het hele land al veel clubinitiatieven gestart. Die juichen we ook van harte toe. We vragen alle clubs om hun acties en hulpvragen te delen via deze website. Hiermee kunnen we elkaar informeren en stimuleren om aan te haken. Klik hieronder op de knop voor een overzicht van acties en hulpvragen.


Bekijk hier de acties en hulpvragen


Meld jouw acties of hulpvragen aan andere Rotary Clubs hier aan