Impressie Autunno concert 2018

Geweldige opkomst Autunno benefietconcert in Zeist

Een jaarlijks terugkerend fenomeen voor Rotary Op Seyst is het benefietconcert dat elke eerste vrijdag van November in de kerk van de Evangelische Broedergemeenschap in Zeist wordt georganiseerd.

Het Autunno strijkorkest, bestaand uit 20 leden, bracht onder de bezielende leiding van Hebe de Champeaux en Maya friedman als gastsoliste op cello werken van onder andere Grieg en Tsjaikovski en vooral met na de pauze verrassende en vernieuwende stukken ten gehore.

Niet alleen voor de bezoekers een mooi concert, ook voor de orkestleden zelf.

Traditioneel kijken wij al vele jaren uit naar de leukste concertavond van ons jaarlijkse Autunno tournee. Het is als een warm bad waarin wij terrechtkomen. Een mooie kerk, geweldig goede sfeer en fijn publiek”.

Rotary Op Seyst organiseerde het concert dit jaar voor de 24e keer. Dit jaar werden alle sponsoren, waarvan enkelen dit jaar ook voor de 24e keer een bijdrage leverden, extra in het zonnetje gezet en bedankt voor hun bijdrage.

Dit jaar bood Muntstad Audi Zeist zelfs een taxiservice aan om bezoekers naar het concert te brengen.

De opbrengst van deze avond bedroeg dit jaar ruim € 18.000.

Rotary Op Seyst heeft elk jaar 2 doelen waar de opbrengst naartoe gaat. De waterondernemer in Benin, Afrika. Samen met de Eijkelkamp Foundation proberen wij inwoners van deze streek duurzaam toegang te geven tot schoon (drink)water.

Het lokale project voor dit jaar is “On Stage”, waarbij jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit Zeist een podium wordt geboden om een act of kuntwerk te laten zien, zoals muziek (band of solo), dans (alle stijlen), theater en film en fotografie.

Mocht uw belangstelling gewekt zijn, dan zien wij u graag op het ongetwijfeld feestelijke 25e concert op 1 november 2019.