WELKOM BIJ LA PASSIONE

La Passione is meer dan een concert: het is een muzikale reis verzorgd door het bekende Autunno strijkensemble. Musicologe Larissa Kaptijn introduceert verhalenderwijze de componisten en hun werken en laat hun passie voor u leven. En voor, tijdens de pauze en na het concert kunt u genieten van voortreffelijke drinks & bites. Er is volop keuze om van deze avond een ware belevenis te maken waarbij alle zintuigen aan bod komen. La Passione - Beleef het!

_

TICKETS

Boek uw toegangskaarten voor het concert en uw La Passione-arrangement gemakkelijk rechtstreeks op www.figi.nl/theater.

_

DE MUZIEK

Het Autunno Ensemble verzorgt in 2019 voor de 25ste keer het Rotary Op Seyst Autunno concert dat nu wordt omlijst door La Passione.

Lees meer over de muziek, de componisten en het uitvoerende orkest op Autunno-Ensemble.nl.

_

DE GOEDE DOELEN

De opbrengsten van het La Passione concert zullen ten goede komen aan een tweetal lokale goede doelen, zijnde de inrichting van het schoolplein van VSO Heuvelrug en On Stage talenten Festival. Daarnaast zal er bijgedragen worden aan het internationale water-project in Benin.

_

VSO Heuvelrug College

Het VSO Heuvelrug College is een middelbare school voor speciaal onderwijs waar leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar worden voorbereid op werkzaamheden bij een dagbesteding of in de groenvoorziening. Het schoolplein is een essentieel onderdeel van het onderwijs om al spelende te leren en de noodzakelijke ontspanning te verzorgen.

Ook zal een blokhut gerealiseerd worden voor de opslag van het gereedschap.

_

On Stage

On Stage is een project in samenwerking met Cultuur Zeist en betreft een talentenjacht voor creatieve jongeren in de beeldende kunst maar ook zang en dans. De jongeren worden professioneel begeleid door coaches naar een aantal voorronden en uiteindelijk mogen de winnaars optreden in de finale in Figi.

_

Eijkelkamp Foundation

In samenwerking met de Eijkelkamp Foundation worden sanitatie projecten in het Noorden van Benin ondersteund. Deze projecten behelzen het installeren van wateraftappunten, het opleiden van zgn. Watermanagers, die deze aftappunten beheren, en het aan de bevolking voorzien van basis hygiënevoorzieningen.