Rotary Oudewater organiseert geslaagd Verwendiner!

Dinsdag 12 juni organiseerde de Rotary Oudewater een verwendiner voor mensen die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden!

Iedereen kon daarvoor gasten opgeven en de belangstelling was groot!

De gasten wisten niet hoe ze op de lijst terecht gekomen waren, de Rotary ook niet. Wat we wel allemaal samen concludeerden aan het eind van de avond: Dit was een heel geslaagd verwendiner!

Maar liefst 65 mensen en 9 kinderen waren te gast bij Joia die geheel belangeloos hun restaurant ter beschikking stelden en praktische leiding aan de uitvoering gaven.
Iedereen zag er feestelijk uit, een echt avondje uit!
De gasten kregen een heerlijk vier gangen menu voorgeschoteld.
De Oudewaterse muziekgroep Seyl en Treyl vermaakte ondertussen de gasten met een brede variatie aan zeemansliederen, oer-Hollandse klassiekers en wat moderner werk (ook al geheel belangeloos). Twee gasten bleken onverwacht ook over uitstekende zangkwaliteiten te beschikken. Tussendoor was er een loterij; veel gasten gingen met een leuk cadeau naar huis.

Ondertussen werden de kinderen vermaakt door twee Scouts in de bovenzaal.
Er waren frietjes, kleurplaten, spelletjes en een DVD.
Toen Seyl en Treyl boven kwamen, gingen de voeten van de vloer en ook de stoelen en tafels werden gebruikt als dansvloer. Aan de rode konen te zien, hebben ook zij zich goed vermaakt.

Aan het eind van de avond werden de gasten én de Rotary bedankt; samen hebben we er een heel mooie avond van gemaakt.

Natuurlijk was dit diner niet mogelijk geweest zonder de vele sponsors!
Zij maakten deze avond mede mogelijk.
De Rotarians droegen hun steentje bij in de bediening en in de keuken.