Welkom op de website van Rotaryclub Prinsenbeek en omgeving

Rotary Management- & Leiderschap

Sta je aan het begin van je managementcarrière, ben je 20-25 jaar en durf je een uitdaging aan?

Dan kun je van 17 (avond) - 19 april 2020 meedoen aan de Rotary Management- & Leiderschapsgame in conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven.

De RYLA (Rotary Youth Leadership Academy) is een Rotary activiteit waarbij jonge mensen gedurende een intensief weekend uitgedaagd worden om via inspanning en ontspanning hun leiderschapskwalteiten te ontdekken en te ontwikkelen. De RYLA is bedoeld voor enthousiaste mensen die aan het begin van hun carrière staan. Inschrijving staat open voor jongeren tussen de 20 en 25 jaar die interesse hebben in (aspecten van) management en niet bang zijn om ook met zichzelf geconfronteerd te worden.

Rotary Club Prinsenbeek (RCP) ondersteunt RYLA en biedt twee gemotiveerde deelnemers uit Prinsenbeek e.o. de kans om aan dit programma deel te nemen. De kosten voor deze deelnemers worden door Rotary Prinsenbeek e.o. grotendeels gesponsord.

Interessse om jezelf aan te melden? Snelheid gewenst! Mail een korte motivatie naar rotaryprinsenbeek@gmail.com of bel Hans Bakker 06-53337992.

Meer informatie over RYLA en RCP:

www.rotary.nl/d1610/clubjaar/RYLA/

www.rotary.nl/prinsenbeekeo/

Martijn Meeuwissen, deelnemer in 2019:

'Afgelopen april mocht ik namens Rotary Prinsenbeek e.o. deelnemen aan het RYLA-weekend 2019. Een grote eer! Het zijn drie intensieve dagen waarin je veel leert over jezelf en over je leiderschapskwaliteiten. Mensen uit het bedrijfsleven leren je op een leuke manier dé tips en trucs zodat je later zelf een bedrijf kan gaan leiden. Verder leer je veel gemotiveerde en enthousiaste jongeren uit de omgeving kennen, waar je een sterke band mee opbouwt. Zij zijn misschien wel het netwerk waar je later veel aan hebt. Het was echt een onvergetelijk weekend, waarin ik veel heb gelachen en geleerd. Als je leergierig bent is het zeker een ervaring die je niet aan je voorbij moet laten gaan!'