© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Intercity-meeting

Intercity meeting

§

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Samenwerkende Rotary Clubs in Waterland

Initiatiefnemer

: Rotary Club Monnickendam

Direct deelnemende Clubs

: Rotary Club Purmerend

 

: Rotary Club Purmerend Polderland

 

: Rotary Club Purmerend Waterland

 

: Rotary Club Purmerend Weidevenne

 

: Rotary Club Beets-Zeevang-Edam

http://www.rotary.nl/monnickendam/nieuws/mvo-rcm.doc/mvo-rcm-1.jpg

Op initiatief van RC Monnickendam wordt op dinsdag 15 juni a.s. een intercity-meeting georganiseerd over het zeer actuele thema

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Het seminar zal plaats vinden in het Hotel van der Valk Volendam onder leiding van een Bekende Nederlander als avondvoorzitter met drie prominente, in de materie goed ingevoerde sprekers uit diverse vakgebieden.

De volgende inleiders hebben hun medewerking toegezegd:

http://www.rotary.nl/monnickendam/nieuws/mvo-rcm.doc/mvo-rcm-2.jpg

Dhr. Peter de Wit, Director en Senior Partner van McKinsey & Company. Peter de Wit zal met zijn brede internationale ervaring binnen McKinsey een globaal beeld kunnen schetsen van de situatie betreffende MVO en over hoe dit thema gedragen wordt in het bedrijfsleven, nationaal en internationaal en hoe serieus ermee in de praktijk wordt omgegaan.

http://www.rotary.nl/monnickendam/nieuws/mvo-rcm.doc/mvo-rcm-3.gif

Dhr. Bart Vos, hoogleraar aan de Universiteit Tilburg met een leerstoel voor Duurzame Inkoop. Bart Vos zal met zijn grote kennis op het gebied van Duurzame Inkoop een toelichting geven die door alle aanwezigen in de praktijk als handvaten kunnen worden gebruikt. Elke ondernemer, en dat zijn toch veel Rotary leden, komt met inkoop in aanraking en vandaag de dag letten veel afnemers en klanten hoe langer hoe meer erop hoe ondernemers omgaan met duurzaamheid.

http://www.rotary.nl/monnickendam/nieuws/mvo-rcm.doc/mvo-rcm-4.png

Dhr. George Möller, een expert uit de bankenwereld die o.a. de functies vervulde van CEO van Robeco, President van Amsterdam Exchanges NV en General Manager van Mees Pierson in London. George Möller zal als vertegenwoordiger uit de bankenwereld zeker een belangrijke bijdrage leveren aan dit thema, want het succes voor herstel van de economie ligt voor een niet te verwaarlozen deel bij de banken. Het zal interessant zijn om de visie van een bankenspecialist te horen.

De avondvoorzitter zal de inleiders introduceren, samenvattingen maken, de paneldiscussie en de discussie tussen de panelleden en de zaal coördineren.

Het thema én de bovengenoemde klinkende namen staan garant voor een buitengewoon interessante avond. Aangezien alle Rotary Clubs uit de regio hun medewerking hebben toegezegd, verwachten wij zeker een grote opkomst.

Het programma voor die avond zal er als volgt uit zien:

18.00h

Ontvangst en Fellowship in Hotel van der Valk Volendam

18.45h

Buffetmaaltijd

19.30h

Begin Meeting met onze gastsprekers.
Elke spreker geeft een korte toelichting van ca 15 minuten op zijn visie van het thema.

20.30h

Pauze

20.45h

Paneldiscussie en discussie met de zaal

21.30h

Afsluiting

De bezoekers van dit symposium betalen een kleine bijdrage van €25.- voor enkele drankjes, de buffetmaaltijd en de organisatorische onkosten. Tevens zullen er tijdens de maaltijd en de pauze loten worden verkocht voor het goede doel. Met de opbrengst ervan willen wij graag de gehandicaptensport in de regio Waterland ondersteunen.

Deze Intercity Meeting staat ook open Rotarians van buiten de regio Waterland.
De plaatsen zijn beperkt, maar Rotarians, die zich van andere Rotary Clubs collectief aanmelden krijgen voorrang vóór individuele aanmeldingen.

Eventuele introducés, niet zijnde Rotary leden, betalen een entree bijdrage van €35.- per persoon.

Voor vragen, meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen via e-mail met de voorzitter van Vocational Services van de RC Monnickendam, Peter Kock

http://www.rotary.nl/monnickendam/nieuws/mvo-rcm.doc/mvo-rcm-5.png