© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Zomercarrousel 2015 nr.5

Bij Rc." Purmerend-Weidevenne", 4 augustus 2015.

Tekst: Gerrit Spekman / beeld: Jaap Bos

IMG_0720.JPGVanavond zijn we in Hampshire Golfhotel bij RC. Purmerend -Weidevenne en er was een uitstekende opkomst, zeker ook van onze club.

Voorzitter Pieter Struijk opende om ongeveer 18.30 uur de clubavond met zijn welkomstwoord en maakte melding van de bijzondere gast van hedenavond en wel Milou Ket, die een mooi verhaal zou houden over haar werk in de designwereld.

Tevens maakte Pieter melding van de loterij die er gehouden zal gaan worden en dat er enkele 3 minuten sprekers zijn.

Allereerst werd het buffet geopend en per tafel konden we de heerlijke pastamaaltijd gaan nuttigen.

In de 3 minuten praatjes na de maaltijd kwamen de activiteiten voor de komende periode voorbij, waaronder de Mosseltocht die op woensdag 2 september vanuit Volendam om 14.00 uur van start gaat met een afsluitende mosseltafel in Hotel Spaander om ongeveer 18.00 uur. Een ieder kan mee en hoeft niet persé zeilervaring te hebben! Wel graag voor bij het zeilen eigen drinken en eten (snacks!) meenemen. De visserijdagen (vrijdags) in Monnickendam kwamen aan de orde en de fietstocht op zondag 23 augustus waarvoor men zich nog steeds kan aanmelden bij Henk Velink.

Ook werd nog eens melding gemaakt van de afsluitende zomercarrouselavond van RC Purmerend-Polderland op dinsdag 11 augustus, de BBQ bij Lankelma in de Zuidoost Beemster. Via onze secretaris Maarten is hiervoor al een email rondgestuurd met het verzoek zich hiervoor aan te melden. Op deze avond zijn de partners ook van harte welkom!

JL leeft mee.jpgDaarna is het de beurt aan Milou Ket en zij doet een zeer inspirerende voordracht over veel van haar werk in de styling- en designwereld en toont ons interessante beelden over haar ideeën en ontwerpen die zij met vele van haar klanten doorneemt. Ze gaat eigenlijk door haar hele loopbaan heen, vanaf de designafdeling van de Hema tot en met alle opdrachtgevers in Midden-Oosten en Azië. Ze meldde dat ze minimaal 15 beursbezoeken per jaar doet en dat er al 120.000 webviews op haar site zijn geregistreerd. Zeer indrukwekkend en daarbij was de zaal tijdens de presentatie volledig in haar ban, maar vooral onze Jan Lucas die er helemaal in opging. (zie de betreffende foto’s!)

IMG_0781.JPGNa de presentatie waren er nog enige vragen en kreeg Milou een enorm applaus voor de mooie presentatie over haar zo bijzondere wereld van Trends en Design.

Toen was het tijd voor de loterij die in het teken stond het “Kinderparadijs” en voordat Milou de winnende loten mocht gaan trekken maakte Pieter Struijk bekend dat de opbrengst hiervoor 370 euro was geworden, een mooie bijdrage dus voor dit goede doel.

Om ongeveer 20.15 uur was deze avond helaas weer ten einde.

Zie de overige snapshots in onze fotoalbum