© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Zomercarrousel 2018 bij . . .

Kop 18-19.png

PURMEREND-WATERLAND, 29 AUG 2018

Tekst: MT / foto: JB

Bijna TACHTIG rotarians incluis veel partners bij deze laatste carrousel (20 namens onze club)! Zo zien we het graag.

IMG_6620.JPG

Vanaf begin mei biedt het jaar 2018 ons een weergaloze zomer echter het afsluitende barbecue-evenement dat zou plaatsvinden in de achtertuin van een club Waterlandlid, dreigde deze avond ook ècht in een waterland te veranderen zodat uitgeweken moest worden naar restaurant Kavel II van golfclub Beemster. Die optie had men achter de hand en het bleek nodig: snel geschakeld!

Toen na zevenen de magen hoorbaar begonnen te knorren opende voorzitter Dick Rijser de bijeenkomst met de overhandiging van een groot boeket aan Mary en Gerard Lankelma (Polderland) die zovele jaren voor de carrouselafsluiter hun fraaie buitenplaats beschikbaar hadden gesteld: hulde! Voorts was er een stevige ruiker voor de crew van Kavel II die de plotselinge ontvangst van deze rotaryroedel met liefde hadden omarmd.

IMG_6633.JPGIMG_6641.JPG

Het was een all-inclusive avond voor de prijs van 30 euro. Ook nu een loterij (ten bate van museum Betje Wolff), iets duurdere loten dan bij de andere clubs, maar de prijzentafel was dan ook beperkt. Opbrengst 600 euro. De oorzaak kan gelegen zijn in het feit dat er een aantal kavels in de vorm van een veiling aan de m/v werden gebracht, iets wat niet aangekondigd werd in de uitnodiging. En een Rotaryveiling, daarvan weten we inmiddels dat het een ietwat hilarische vertoning wordt. Maar de opbrengst mocht er zijn: 900 euro.

IMG_6681.JPGIMG_6689.JPG

Het buffet was prima, het gezelschap aangenaam. Het was een gepast einde aan een mooie rotaryzomer!

IMG_6653.JPG IMG_6648.JPG