© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Zomercarrousel (5) bij RC. Purmerend Weidevenne

TEXT RENÉ HAAGEDOORN & FOTO JAAP BOS

Zomercarrousel nr. 5

IMG_9468.JPGIn het kader van de zomercaroussel waren we te gast bij RC Purmerend-Weidevenne op de Burggolf te Purmerend.

Voorzitter Carola de Ruijter heet ons en de gastspreker Renate Willems van de Stichting "WIJ ALLEMAAL" hartelijk welkom

IMG_9476.JPG

3 minutensprekers waren Ber Jonk die mededeelde dat hij en zijn golfmaat de 3e plaats hadden weten te veroveren tijdens een Rotary-golftournooi.

IMG_9485.JPG

Joop van Overbeek vraagt de aandacht voor de mosseltocht welke drie september weer gehouden wordt.

Kaarten voor het nazomeravondconcert, een gezamenlijk project van de clubs in de regio, op 27 september a.s. ten behoeve van het gehandicapte kind te Monnickendam, zijn verkrijgbaar o.a bij onze Cor, terug van weggeweest.

IMG_9494.JPG

IMG_9498.JPGSpreker is Renata Willems namens de Stichting Wij Allemaal, zij vertelt over zichzelf en het ontstaan van het inloophuis alwaar de mogelijkheid bestaat tot inloop van kanker- en ex-kankerpatienten. Geheel belangeloos worden voor deze “bezoekers” activiteiten georganiseerd.

Wilma Brands bedient de beamer.

De stichting moet het hebben van giften en de opbrengst van de gehouden loterij met een bate van € 500 wordt dan ook aan de stichting overhandigd. Inmiddels heeft de stichting een nieuwe huisvesting gevonden en is druk met de inrichting daarvan. Begin oktober is er een bijeenkomst voor iedereen op de Koemarkt met een veiling ten behoeve van de stichting.

IMG_9504.JPG

Tenslotte nodigt Jean Marc ter Riet, voorzitter van de Rotaryclub Purmerend Polderland ons met partners uit voor Zomercarrousel nr. 6 , de traditionele barbecue bij Lankelma. op 19 augustus.

Graag opgeven voor vrijdag 15 augustus. 15.00 uur