© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Zomercarrousel 2015 nr.1

Bij Rc. "Amsterdam-Landsmeer", 8 juli 2015

Verslag: Maarten Tieman / foto: Jaap Bos

IMG_0124.JPGHet bleef net-aan droog op de eerste zomercarrousel op woensdag 8 juli in 'clubhonk' genaamd Q-Home, bij rc Amsterdam-Landsmeer, de club waar Hannie Koster voor het 2e achtereenvolgende jaar voorzitter is.  

Het is haar ook nog niet gelukt om iemand voor het bestuursjaar 2016/2017 te vinden, om de hamer over te nemen……………

Op deze bijzondere locatie, met uitzicht op het Ilperveld, kan het heerlijk toeven zijn. Dat was het ook maar zoals vorig jaar met een heerlijk zonnetje, dat gaf er wel iets extra’s aan!

.

Img_0121.jpg

Men had ook nu een muzikaal thema, deze keer met de artiesten Liza en Mitch, afkomstig van de Frank Sanders Academie en zij kennen hun oorsprong bij het NKT in Purmerend. Zij gaven met verve een optreden van een klein half uur in een musicalsfeer. Leuk!

IMG_0136.JPG

De speeltuin in Landsmeer bestaat 60 jaar en daar zijn enkele wensen ten aanzien van nieuwe speeltoestellen. Afgelopen NL DOET en ook het jaar daarvoor hebben clubleden geholpen met de voorjaarsschoonmaak e.d. Het was een leuke geste om de opbrengst van de verloting (€ 400,-) voor hen te bestemmen. Het mag gezegd: er was een ruime prijzentafel!

IMG_0143.JPGIMG_0144.JPGIMG_0141.JPGIMG_0145.JPG

Het uitstekende buffet werd verzorgd door een van de clubleden, die een cateringbedrijf heeft. Altijd handig!

Zie de overige foto's