UNIEKE VOORSTELLING FLEXIBEL

November 2017

Rotary Purmerend Polderland nodigt u van harte uit om te komen kijken naar de theatervoorstelling 
‘Lang en Gelukkig’ door Theatergroep Flexibel. De voorstellingen vinden op 29 en 30 december plaats in de grote zaal van Theater de Purmaryn in Purmerend.
Deze musical en film van het Ro Theater is bewerkt en geregisseerd door Henriette ter Riet en wordt uitgevoerd door bijna 100 enthousiaste theatermakers!

De Purmerendse Theatergroep Flexibel (acteurs met een verstandelijke beperking) speelt 'Lang en gelukkig'. Een doldwaze sprookjesparade, waarin de prins een bal ‘old-fashioned’ vindt, Roodkapje geen interesse heeft in haar oma en Assepoester maar liefst zeven stiefzussen blijkt te hebben. De spelers delen het podium met een bont gezelschap aan gastspelers uit Purmerend: kinderen, bejaarden, winkeliers, mannen met baarden én de hele fanfare.

De 25 spelers delen het podium met een bont gezelschap aan gastspelers uit Purmerend: leerlingen van de Martin Luther Kingschool en ‘t Prisma, musicalvereniging

Purple, bewoners van verzorgingshuis de Rusthoeve, leden van muziekvereniging Kunst na Arbeid en diverse gastacteurs. En dan hebben we het nog niet eens over de vele betrokkenen achter de schermen die het decor, de kostuums, de kap en grime, de techniek en de begeleiding van de acteurs mogelijk maken. Samen zetten zij zich voor 200% in onder het motto ‘ConnActing theater: theater verbindt’. 

Wij hopen op uw aanwezigheid in deze gezellige dagen tussen Kerst en Nieuwjaar. Kaarten kunt u bestellen via de kassa en de website van Theater de Purmaryn: www.depurmaryn.nl Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat hard.

BeamerPremiere3foto Jos dijkhuizen en