© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

RC Purmerend-Weidevenne verwelkomt nieuwe leden

RC Purmerend-Weidevenne verwelkomt nieuwe leden

Door: Frits Boddeman | 06/07/2010

Tijdens de clubbijeenkomst op 6 juli 2010 werd Carola de Ruijter als nieuw clublid geïnstalleerd. Ruim twee maanden eerder al werd Tamara Bierlee geïnstalleerd. Daarmee is RC Purmerend-Weidevenne gegroeid tot een club met 28 leden.

Voorzitter Marco Bijl hield een korte speech, waarin hij de servicegedachte van Rotary aanhaalde. In dat kader benadrukte hij nog eens dat het lidmaatschap ‘vrijwillig maar niet vrijblijvend’ is. Daarna werd het Rotaryspeldje opgespeld en waren er bloemen voor Carola. Op haar beurt vertelde Carola dat ze zich prima thuis voelt in de club en dat ze het vooral leuk vindt dat ze in korte tijd zo veel nieuwe mensen heeft leren kennen. In een lange rij trokken die ‘nieuwe’ mensen vervolgens langs Carola om haar te feliciteren.

In het dagelijks leven runt Carola een bureau dat is gespecialiseerd in personal coaching, counseling en loopbaanbegeleiding.

Op 13 april 2010 werd Tamara Bierlee geïnstalleerd. Ook toen een speech van Marco, het Rotaryspeldje en bloemen. Tamara is werkzaam als gerechtsdeurwaarder.