© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Verjaarsconcert Purmerend 600 jaar stad

Verjaarsconcert Purmerend 600 jaar stad

01/10/2010

Een uniek concert als muziekcadeau om Purmerend te feliciteren met het 600 jarig bestaan als stad! Graag nodigen wij alle leden van Purmerendse serviceclubs uit voor dit Interservice concert in Theater De Purmaryn op zondag 7 november 2010 om 15.00 uur.

Het programma staat vooral in het teken van de componist Mahler, die een speciale band had met Jihlava, Purmerends zusterstad in Tsjechië. Het Symphonie Orkest Purmerend en Omstreken o.l.v. Jac Willems speelt het Symphonische Preludium van Gustav Mahler. Sopraan Jeanneke van Buul zingt uit Mahler's 'Des Knaben Wunderhorn'.

De in Purmerend geboren Coen Stuit speelt het 2e deel van het beroemde klarinetconcert van Mozart.

Toegangskaarten voor dit concert dat circa 2x veertig minuten duurt, kosten 30 euro en zijn te verkrijgen via de serviceclubs en bij de kassa van Theater De Purmaryn. Voor de aanvang en tijdens de pauze is er koffie met het Purmerends Plateel-koekje. Na afloop van het concert is er een borrel met een uitgebreid assortiment aan hapjes.

Van de opbrengst wordt een cadeau gegeven aan de jarige stad Purmerend, dat in ontvangst genomen wordt door Burgemeester Don Bijl.

Wij zien u graag op 7 november!