Kunstveiling voor Handicamp - juni 2013

Bijzondere kunstveiling

Op zaterdag 29 juni organiseert Handicamp Outdoor een bijzondere kunstveiling bij De Smidse in Nijverdal. De kunstwerken die geveild worden, zijn beschikbaar gesteld door kunstenaars van Eigen Oogst uit Nijverdal en kunstenaars uit Lochem. De opbrengst van de veiling is geheel bestemd voor Handicamp Outdoor.

U kunt de kunstwerken komen bekijken op donderdag 27 juni en vrijdag 28 juni tussen 18.30 en 21.00 uur in De Smidse, Hoge Dijkje 4A in Nijverdal. Op zaterdag kunt u kijken tussen 13.30 en 15.30 uur. De veiling begint om 15.30 en is rond 17.30 afgelopen. Een voorproefje van de kunstwerken ziet u op de website, www.kunstveilingnijverdal.nl. Er wordt ook een fotoshoot geveild die beschikbaar is gesteld door Hennie Paalman van Foto Hepa.

Handicamp Outdoor organiseert al bijna 25 jaar avontuurlijke kampeervakanties voor mensen met een lichamelijke beperking. We doen dit met een reuzencamper, die plaats biedt aan negen mensen. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers en ontvangen geen susidies. Voor meer informatie over Handicamp Outdoor kunt u kijken op de website, www.handicampoutdoor.nl .