60 jaar RCRijssen

ROTEMBLJubileum 60 jaar RC Rijssen vrijdag 29 mei 2015

Beste mensen,

Rotary Club Rijssen nodigt u van harte uit voor haar 60-jarig jubileumfeestavond op vrijdag 29 mei 2015, in het Parkgebouw, Oosterhofweg 49 te Rijssen.

We vieren ons jubileum met een filmmiddag voor ouderen en ‘s avonds een veiling in de sfeervolle ambiance van het Parkgebouw. De opbrengst van de hele dag is bestemd voor Rotaplast, een organisatie die jonge kinderen in de derde wereld een nieuw leven geeft met plastische chirurgie. Zie www.rotaplast.nl.

De film is speciaal voor deze middag samengesteld en gaat over voormalig Rijssen. Met name interessant voor 70-plussers. Dit begint om 15.00 uur. Reserveren is hiervoor noodzakelijk, via 0548-515029.

De veiling wordt geleid door het Twents Veilinghuis en geopend door Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik. Inloop en bekijken van de veilingstukken is vanaf 19.00 uur. Het veilingprogramma begint om 20.00 uur. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor ons goede doel, vragen we voor de veiling € 5,- entree per persoon om de onkosten te dekken. De entree is inclusief de catalogus, een kop koffie met lekkers, een klein hapje in de pauze en na afloop. Tijdens de feestavond en in de pauze zijn er optredens van talentvolle jonge musici.

Wij stellen uw komst zeer op prijs!

Om alvast te kijken waar u op gaat bieden, vindt u hieronder de digitale catalogus van de Rotaplastveiling.