Wijnproefavond 5 november 2019

Op 5 november organiseert de Rotary Rijssen Regge Regio een wijnproefavond. De 'winst' van de verkopen die avond zijn bestemd voor de Sarangi Foundation

 

Rotary Rijssen in een notendop

Benieuwd wat Rotary Rijssen zoal doet en organiseert? Met deze presentatie bent u met een paar muisklikken helemaal op de hoogte.

 

Verslag Rotary café 7 februari 2017

Team Sunweb

Marloes Poelman en Iwan Spekenbrink hielden dinsdag 7 februari een inspirerende presentatie over teambuilding, teamoverleg en teamwork, met als doel een winnend team. Duidelijk werd dat wielrennen meer is dan hard fietsen. Dat binnen de ploeg de neuzen dezelfde kant op moeten staan. Met daarnaast een kijkje achter de schermen bij de organisatie rond zo’n wielerformatie. Een zeer interessante én leerzame lezing door de drijvende krachten achter Team Sunweb.

 

Verslag beroepenvoorlichting 2017

Beroepenvoorlichting in Parkgebouw

Meer dan 850 scholieren bezochten op 30 januari 2017 de beroepenvoorlichting in het Parkgebouw in Rijssen. Lees hier meer over deze jaarlijks terugkerende activiteit.

 

Verslag Rotary café 13-12-2016

15 januari - 15 juni:Jurrian Knijtijzer

Jurrian Knijtijzer, een jonge veelbesproken architect, vertelt over zijn ontwerp van Finch Building, een aanpasbaar, stapelbaar product van massief hout in het Rotary café van Herberg De Kemper in Markelo.

 

Goede doelendag 24 september 2016

Op 24 september 2016 organiseert Rotary Rijssen in samenwerking met AV-Rijssen, Waypoint, Oad en het Parkgebouw in Rijssen een actieve goede doelendag. De opbrengst van de dag komt ten goede aan een uitstapje voor ouderen en kinderen in samenwerking met het Rode Kruis en Stichting Waander Companje.

 

Wilde Ganzen Project

WvW2015

Wilde Ganzen ondersteunt het Wandelen voor Waterproject. Zondag 5 juli op tv (NPO2, 12:20) en radio (NPO-radio5, 10:58)!