Sportdorp Rijssen krijgt € 500

RIJSSEN – Het was donderdag 9 juli feest tijdens het Sportdorp Rijssen. Op het sportveld van de Atletiekvereniging Rijssen werd een gezellige barbecue gehouden voor de deelnemers aan het sportdorp, ouders, bekenden en uiteraard de vrijwilligers en de organisatoren.

Het plezier werd nog verhoogd door de cheque van 500,- euro, geschonken door Rotary Rijssen. Rotary-voorzitter Joan ter Horst en Astrid Gouma , lid Rotary Youth Service. kwamen aan het eind van de middag de cheque overhandigen aan Dick Wessels van de Stichting Sportdorp Rijssen. De cheque werd in dank aanvaard.

Op de vraag van Wessels waarom Sportdorp Rijssen op deze manier een steuntje in de rug kreeg, noemde Ter Horst de maatschappelijke betrokkenheid van Rotary Rijssen, met daaruit voortvloeiend steun aan onder andere lokale initiatieven en activiteiten, zeker als deze met jeugd en bewegen te maken hebben.

Stichting Sportdorp Rijssen gaat het bedrag gebruiken voor activiteiten tijdens het Sportdorp Rijssen 2016, dat uitgebreid wordt met ‘Splash!’, een sportmeerdaagse voor jongenen uit het voortgezet onderwijs.

Macintosh HD:Users:DumontAdvies:Desktop:wetransfer-7f0f9e:01 sportdorp Rijssen juli 2015.JPG

Macintosh HD:Users:DumontAdvies:Desktop:wetransfer-7f0f9e:02 sportdorp Rijssen.JPG

Macintosh HD:Users:DumontAdvies:Desktop:wetransfer-7f0f9e:03 sportdorp Rijssen.JPG

Macintosh HD:Users:DumontAdvies:Desktop:wetransfer-7f0f9e:04 sportdorp Rijssen.JPG

Macintosh HD:Users:DumontAdvies:Desktop:wetransfer-7f0f9e:05 sportdorp Rijssen.JPG

Macintosh HD:Users:DumontAdvies:Desktop:wetransfer-7f0f9e:06 sportdorp Rijssen.JPG

Macintosh HD:Users:DumontAdvies:Desktop:wetransfer-7f0f9e:07 sportdorp Rijssen.JPG