Wijnproeven voor A.L.S.

Wijnproefavond Rotaryclub Rijssen voor fundraising stichting A.L.S.

Dinsdag 7 november van 18.00 uur tot 20.30 uur ( inloop 17.30 uur)

Locatie: Herberg De Kemper, Kemperweg 4, 7475 SX Markelo

Wat is ALS?

ALS (amyotrofische laterale sclerose) is een aandoening die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren.
ALS is progressief. Dat betekent dat iemand met deze ziekte steeds verder achteruitgaat. 

Onze eigen Sommelier, Berthil Fluttert, heeft weer samen met De Kemper een prachtig programma samengesteld met wijn en spijs. Bij binnenkomst beginnen we met een mooie Prosecco.

·

Het 4-gangen diner start met een tartaar van zalm met avocado. We proeven een heerlijke frisse witte wijn, Bianco di Custoza (€ 8,95) en de witte authentieke en elegante Pecorino met een diepe afdronk (€ 10,95)

·

Vervolgens wordt een heerlijke tomatensoep met getrokken bouillon en basilicum geserveerd en proeven we de harmonische Rosé Feuduccio Cerasuolo. (€ 12,95)

·

Daarna volgt het hoofdgerecht met Herte Biefstuk. Hierbij wordt de krachtige aromatische Malia Salento Rosse geschonken (€ 9,95). Ook wordt de complexe maar zachte Valpolicella Ripasso Superiore (€ 18,95) aangeboden. Deze mag niet in de wijnkelder ontbreken. Smaakt ook erg goed bij oude kaas.

·

Als dessert wordt afgesloten met een Honingmousse met bavarois. Hierbij zal een verfijnde lichtzoete fruitige Abril Moscaatwijn (€ 10,50) worden geschonken. De laatste wijn is een heerlijke dessertwijn. De Ambra Passito. (€ 13,95) . Een volle zoete en ronde wijn met een smaak van exotisch fruit.

Kortom een prachtig programma waar Rotaryclub Rijssen u graag voor uitnodigt.

Kosten voor wijn en spijs € 25,- per persoon. (leden € 10,-) Van iedere gekocht fles wijn komt een bedrag van € 1,50 ten goede aan Stichting A.L.S. Nederland.

Wilt u deelnemen aan deze wijnproefavond, meld u dan svp aan via avest@xs4all.nl