© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Mosselfeest 5 September 2021 - Kaarten nu verkrijgbaar

1e lustrum ROtary over de Tong!

Op zondag 5 september wordt weer het Groot Mosselfeest in de tuin van het Tongerlohuys en De Kring gevierd.

Dit jaar wordt het mosselfeest voor de 5e keer georganiseerd voor het goede doel. In de sfeervol aangeklede tuin bereidt het kookteam van Rotaryclub Roosendaal verse Zeeuwse mosselen, begeleid door salades, sauzen en verse frites.

Gasten kunnen daarnaast genieten van een krabbenbisque, oesters en eventueel een stukje vlees voor de gasten die hieraan de voorkeur geven.

De opbrengst van ROtary over de Tong komt dit keer ten goede aan het Cultuurhuis Bovendonk en dan specifiek voor de inrichting en aankleding van het inpandige theater.

Dit jaar kennen we ook weer twee sessies, een in de middag om 15.00 uur en de tweede om 18.00 uur.

De eerdere edities van het mosselfeest waren een succes en snel uitverkocht, dus adviseren we u niet te lang te wachten met de bestellingen, want beide sessies hebben een beperkt aantal plaatsen en op is op.

Kaarten à € 29,50 zijn te bestellen via De Kring, per mail via rotarymosselfeest@gmail.com of telefonisch via 06-51222014

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Thijs Kaas (thijs.kaas@chem-dry.nl), Cok Sprangers (caw.sprangers@gmail.com) of Peter van de Hoogen (PHO@ziggo.nl)