© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Mosselfeest 6 September 2020 groot succes

Een legertje hobbykoks, vrijetijds-obers en een afwas- en opruimploeg. Voor meer dan tweehonderd gasten kookten leden van Rotaryclub Roosendaal zondag 6 september meer dan tweehonderd kilo mosselen, die gretig aftrek vonden. De vierde editie van het Rotary Mosselfeest in de tuin van het Tongerlohuys en schouwburg De Kring, werd daarmee een groot succes.

Het was de eerste grote manifestatie in de schouwburg, sinds de uitbraak van corona. Tal van maatregelen waren genomen om de veiligheid van de medewerkers en natuurlijk vooral van de gasten – onder wie burgemeester Han van Midden en zijn gezin en Rotarygouverneur Jeroen van Dooren - te waarborgen.

Doel van het festijn was het verstevigen van de financiële positie van De Zonnebloem. Rotaryvoorzitter Marlies Bartels kon na afloop een cheque van 5000 euro overhandigen aan het bestuur van De Zonnebloem.

De ingezamelde gelden gaan de zes Roosendaalse Zonnebloemafdelingen gebruiken om per afdeling een bus met rolstoelvoorzieningen te regelen. Dit kan zijn voor de dagboottocht of een ander uitstapje.

Het was een zeer geslaagde dag en we kijken uit naar het 5-jarig lustrum volgend jaar.