© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Asperge-actie RC Horst aan de Maas

RC Horst

ASPERGE-ACTIE 2019 RC Horst aan de Maas

RC Rotterdam Nieuwe Dag steunt deze actie van RC aan de Maas al vele jaren, door zelf overheerlijke asperges en vlaaien te bestellen en ook anderen aan te sporen mee te doen. Heeft u belangstelling? Geef uw bestelling dan uiterlijk 12 mei a.s. door via ons mailadres: RotaryRND94@gmail.com

Hieronder vindt u meer informatie over de actie:

“Geachte Rotarians,

Ook dit jaar organiseren wij weer onze jaarlijkse Asperge-actie waarbij u superverse Limburgse asperges en echte Limburgse vlaaien (van de Warme Bakker) kunt bestellen.

Alle bestellingen worden op zaterdag 18 mei a.s. door de leden van RC Horst aan de Maas bezorgd.

De opbrengst van het Asperges Project 2019 van Rotary Club Horst aan de Maas wordt aangewend voor de bouw van een schooltje in Calcutta.

Rotary Club Horst aan de Maas heeft samen met haar Duitse zusterclub Viersen-Schwalm-Nette al meerder projecten uitgevoerd in Calcutta. Vandaar dat ook dit project onder onze aandacht kwam. Dit keer gaat het om een schoolproject in de omgeving van Howrah. De Howrah area staat bekend om zijn steenmijnen, de zogenaamde brickfields, hier werken voornamelijk kinderen. Dit zelfs al op heel jonge leeftijd. Kinderen krijgen hierdoor niet de kans om onderwijs te volgen en blijven hierdoor de rest van hun leven kansloos. De plaatselijke Rotaryclub wil daar iets aan gaan doen.. Zij willen met hulp van andere Rotaryclubs een schooltje gaan bouwen om deze kinderen op te vangen en educatie te geven. In verband met het 100 jarig bestaan van deze Rotaryclub willen wij met onze asperges actie ook een bijdrage leveren, om dit schooltje te kunnen realiseren.

Uw steun is hierbij voor ons van wezenlijk belang

Wat kunt u bestellen ?

• Asperges A-kwaliteit/vers van het land :

o Verpakt in porties van 1 kg Euro 9,-- per kg

• Limburgse vlaaien – keuze uit :

o Abrikozen

o Kruimel Euro 9,-- per vlaai

o Appel

Bestellijsten :

De bestellingen van uw Rotary Club kunt u op bijgevoegde bestellijst invullen en per email doorsturen naar: asperges@rotaryhorst.nl

Om alle bestellingen tijdig te bezorgen, kunnen wij slechts EEN afleveradres per Rotary Club afspreken. Verder wordt een minimaal totaal bedrag van Euro 50,-- per Rotary Club gehanteerd.

De leden van RC Horst aan de Maas die de afleveringen verzorgen zullen 1 of 2 dagen voor de aflevering (dus op 16 of 17 mei) met de op het formulier aangegeven contactpersoon de exacte tijd en plaats van aflevering afspreken.

De betalingen kunt u bij voorkeur vooraf voldoen via de bank. Indien er de voorkeur wordt gegeven om het bedrag contant te betalen is dit uiteraard geen probleem. We verzoeken uw bankbetalingen ruim voor 18 Mei te doen, zodat wij deze nog kunnen verwerken voordat we de asperges gaan uitleveren.

Het bankrekening nummer is : NL03RABO0123 6269 86 t.n.v. Rotary Club Horst aan de Maas, Horst.

Vermeld duidelijk uw clubnaam bij de betaling

Het ingevulde bestelformulier dient uiterlijk maandag 13 mei per email te worden opgestuurd naar emailadres asperges@rotaryhorst.nl

Vragen / opmerkingen :

Rotary Club Horst aan de Maas

Commissie Asperge actie / John Cornelissen, Tel : 06-20062249, Email : asperges@rotaryhorst.nl

Bij voorbaat dank voor uw bestelling en steun!”