WijnActie

Wijnactie Actie najaar 2015, Rotaryclub Santpoort

November - de donkere dagen komen er weer aan …… tijd om de wijnvoorraad weer aan te vullen! Open haard, kaarsen, kerst, de jaarwisseling, kortom aanleiding genoeg om van een goed glas wijn te genieten en te klinken op elkaars gezondheid en de toekomst.

Wij nodigen je uit om je eigen doel- goede wijn/champagne kopen- te koppelen aan ons goede doel: het “Mushroom project” En dat voor dezelfde prijs als de wijn die je anders in de winkel koopt.

Twee vliegen in 1 klap
Je slaat dus twee vliegen in één klap: 1- een goede wijnaankoop en 2- je levert een bijdrage aan ons goede doel. Kijk voor meer informatie over ons “Mushroom project” en de Stichting “Future of Hope” van Chido Govera op http://www.thefutureofhope.org. Het project is een sprekend voorbeeld van hoe je met relatief beperkte middelen in staat bent om kinderen en vrouwen een serieuze kans op een beter leven te geven.

Wijn bestellen, doe je mee?
Bekijk de wijn/champagne, die wij je kunnen leveren via de website.

.

Geef de bestelling door via de site. De betaling loopt ook via de site. Uw bestelling kan worden afgehaald of zal bij u thuis worden bezorgd; datum en plaats worden u later bekend gemaakt.

Dank namens Rotary Santpoort en de kinderen en vrouwen van het “”Mushroom project”

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Doe je mee? Donaties, zonder wijn te bestellen, zijn natuurlijk ook van harte welkom !
Bankrekening NL 18 ABNA 0570243351 ten name van Stichting Community Service Rotary Club Santpoort onder vermelding van ‘Wijnactie 2015’.