© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

2022 **UPDATE** Kom kennismaken.....

 

UPDATE 6 april 2022

Ook Rotaryclub Schaijk- Land van Ravenstein opende haar deuren tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten op dinsdag 5 april 2022. Met onze open clubbijeenkomst willen we iedereen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

 

Onze lijfspreuk ‘Service above Self’ betekent iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zijn People of Action. Wij zetten ons in voor goede doelen in Het Land van Ravenstein, maar ook ver daarbuiten. 

Zo’n tien belangstellenden wilden wel eens meemaken wat Rotary écht is en verder kijken dan sleetse vooroordelen en de bekende en achterhaalde indianenverhalen. De dertig leden van Rotary Schaijk - Land van Ravenstein boden hun gasten een kijkje in de keuken.

In een ongedwongen en informele sfeer was er ruimte voor kennismaking, soms serieuze onderwerpen en opgewekt gelach. Jezelf inzetten voor andere mensen gaat goed samen met humor en gezelligheid.

Afbeelding met plafond, binnen, persoon, muur

Automatisch gegenereerde beschrijving

Vorige bericht

Een tip van de sluier…

Maak kennis met Rotaryclub Schaijk-Land van Ravenstein!
Graag heten wij je welkom op dinsdag 5 april om 19:30 u in Proeflokaal De Werkplaets, Runstraat 67 in Schaijk. Tot ca. 22:00 u kun je informeel en laagdrempelig kennismaken. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Wij vertellen wie wij zijn en wat wij doen. Zowel als lid (professioneel, als persoon) en als club.

Vraag

Heb je een vraag over de open avond: neem gerust contact op met: Wim van Ernich, 06 54 31 02 04

Aanmelden

Om de avond goed te kunnen voorbereiden vragen wij je vriendelijk om je aan te melden.
Dat kan tot 27 maart door een mailtje te sturen naar onze secretaris:
cora.raaijmakers@home.nl

Afbeelding met persoon, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving