Filmavond 2019

Filmavond 2019

Filmavond 2019

April 2019 logo rotary Schaijk land van Ravenstein klein

“Cannes sferen” met Rotary Schaijk - Land van Ravenstein

Rotary Schaijk - Land van Ravenstein verwelkomde donderdag 18 april een kleine 400 gasten in bioscoop Industry te Veghel. De foyer van dit karakteristieke gebouw aan de Verlengde Noordkade was hiervoor omgetoverd tot een schitterende ruimte met filmfestival allure.

F:\mijn documenten\Rotary\website\Rotary bier etiket.JPGReden voor deze bijeenkomst was de door de serviceclub voor de tweede keer georganiseerde filmavond! Keuze was er uit twee topfilms (Bohemian Rhapsody & A Star is Born) en samen met een drankje en lekker hapje bleek dit een uitstekende combinatie voor een erg gezellige maar vooral geslaagde avond. Met de introductie van het gloednieuwe Rotarybier, gebrouwen door Stadsbrouwerij Wilskracht uit Ravenstein (www.stadsbrouwerijravenstein.nl), en de veiling van de eerste 6 flessen met een kleine loterij werd maar liefst ruim € 6500,= opgehaald waardoor er aan 3 goede doelen (Taal voor Lezen; Korsakov; Energy4All) een mooie cheque kon worden overhandigd. Voorzitter Willy Buijsse van Rotary Schaijk Land van Ravenstein sprak in zijn dankwoord over een geweldig resultaat en dankte alle aanwezigen voor hun inspanning. De voorzitters van de drie gekandideerde goede doelen staken hun waardering ook niet onder stoelen of banken en dankten alle aanwezigen voor hun gulle bijdrage. Het enthousiasme en spontaniteit in opkomst smaakt naar meer en een derde filmavond ligt dan ook zeker in het verschiet.

De voornaamste doelstelling van Rotary Schaijk Land van Ravenstein is service en het steunen van de medemens. In de lokale gemeenschap, het werk maar ook wereldwijd. Rotary houdt zich niet met politiek bezig, maar heeft wel een open oog voor knelpunten in de lokale, regionale en ook internationale samenleving. Rotaryleden hebben tot doel programma's door te voeren op gebieden als het bestrijden van honger, armoede en analfabetisme. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar kinderen, ouderen en gehandicapten.

Informatie over Rotaryclub Schaijk - Land van Ravenstein vindt u op: www.rotary.nl/schaijklandvanravenstein